Samsun AK Parti’de Üç İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti!

Samsun AK Parti’de Üç İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti!
14.09.2023
A+
A-

Samsun’da AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ve AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt istifasını açıkladı. İstifa eden üç AK Parti  ilçe başkanının belediye başkanı aday adayı olacağı ifade edildi.

AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, istifası ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer hemşehrilerim, kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

 

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Terme İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla” dedi.

AK Parti Ladik İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan’nın “Ladik Belediye Başkan Aday Adayı” olacağı ifade edilirken görevinden aday adaylığı için istifa ettiği ifade edildi.

AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, istifası ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada; Partimizin 2008- 2018 yılları arasında İlçe gençlik kolları başkanı 2018 yılından bugüne yürüttüğüm İlçe başkanlığı görevimi ,bayrağı teslim aldığım günden itibaren hep yukarıya taşımanın mücadelesini verdim. Dönemimizde Akdağ kamp eğitim merkezinin açılışına, Akdağ Kayak merkezine doğalgaz çıkmasına,Funducak ve Kızılsini barajlarının yapılmasına,Öğretmen evimizin restore edilmesi için Milli Eğitim Bakanlığımızdan ödenek alınmasına, 3. Etap 100 konutluk Tokinin getirilmesine,Ladik Taşova yolumuzun yapılmasına,Gençlik Spor Bakanlığımızdan 2 adet halısaha ve yarı olimpik açık yüzme havuzu alınmasına,Çiftçilerimiz hububatını değerinde verebilmesi için TMO’nun mobil ofisinin getirilmesine,İlçemizden giden Tedaş temsilciliğinin geri getirilmesine,İlçemizin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan 5. bölge kapmasında kalkınmada öncelikli ilçeler arasına alınmasına,1 olan Ladik orman işletme şefliğimizin 3 şefliğe çıkarılmasına,Tarım ve Orman Bakanlığımız aracılığıyla mahallelerimizde ve İlçe merkezimizde dere ıslah çalışması ile dere yataklarının yapılmasına, Halkbankası şubesinin ilçemize kazandırılmasına,hasretle beklediğimiz Meslek Yüksek Okulumuzun açılmasına,Büyükşehir belediyemiz ve İlçe belediyemiz aracılığıyla merkez ve mahallelerimiz de sayamadığım alt ve üst yapı çalışmalarına vesile olduk.
Gelinen süreçte 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde genel merkezimiz ve il başkanlığımızın taktiri neticesinde belediye başkan adaylığı için İlçe başkanlığı görevimden affımı istedim.Bu zaman zarfı içerisinde ilçemizi ve bizi yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’A,Genel başkan yardımcılarımıza ,İl başkanlığımıza ,Milletvekillerimize,Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Rahmet-i Rahmana kavuşan İlçe beldiye başkanımıza ve partimize hiçbir zaman teveccühlerini esirgemeyen değerli Ladik halkına şükranlarımı sunarım.
Bizden sonra görevi devralacak arkadaşımızın bayrağı daha yukarıya taşıyacağına inanıyor görevinde başarılar diliyorum dedi.
AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican’ın “Ladik Belediye Başkan Aday Adayı” olacağı ifade edilirken görevinden aday adaylığı için istifa ettiği ifade edildi.
AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, istifası ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer hemşehrilerim, kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

 

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla dedi.

AK Parti Vezirköprü  İlçe Başkanı Mehmet Kurt’un “Vezirköpü Belediye Başkan Aday Adayı” olacağı ifade edilirken görevinden aday adaylığı için istifa ettiği ifade edildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber