Samsun ADD’li Gençler kahvaltıda buluştu

Samsun ADD’li Gençler kahvaltıda buluştu
29.12.2018
A+
A-

ADD ( Atatürkçü Düşünce Derneği) Samsun Şubesi Gençlik Kolları Samsun’da kahvaltıda bir araya geldiler.Çarşambalılar Derneği’nde gerçekleşen kahvaltıya, ADD’den burs alan 46 öğrenci de katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli, “Derneğimize ve ADD Ailemize hepiniz hoş geldiniz. Vakit ayırıp bizlerle olduğunuz için sizlere şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim. ADD, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve Devrimlerini; geleceğin teminatı olan siz gençlere anlatmak, yaymak, günümüz Türkiye’sine uyarlamak üzere kurulmuş bir dernektir. Bu amaç uğrunda hepimiz burada gönüllü olarak bulunan ve mücadele veren bireyleriz. Bizler sizlere eğitim ve öğretiminiz için maddi destek olurken sadece aracıyız. Maddi olarak desteklenen, soran ve sorgulayan bir gençliğin geleceğimiz olduğunun bilincinde olarak sizlerleyiz.

Atatürk İlke ve Devrimlerinin altının oyulduğu, Cumhuriyet kazanımlarının yok edildiği, hukukun üstünlüğünün tek adamın üstünlüğüne geçtiği, İleri demokrasi komedisinin trajedisi durumuna geçtiği bu karanlık günlerde, sizlerin aydınlık yüzleri bizlerin çağdaş ve aydınlık bir Türkiye umudumuzun ışığıdır. Sizlerin en büyük göreviniz eğitiminiz ve dersleriniz. Sizlerin başarısı bizlerin başarısıdır. Hepiniz İyi ki varsınız. Projelerimiz, sizlerin fikirleri, hep beraber çizeceğimiz yol haritamız çok önemlidir. Her zaman yanınızdayım. Samsun’da yapacağımız En büyük projemiz olan 19 Mayıs 2019’un 100. Yılı’nı hep beraber şekillendireceğiz. 2019 Milli Mücadele tarihinin 100. Yılıdır. Yani Milli Mücadele ve Atatürk Yılıdır.’’ dedi.

Dr. Işık Özkefeli’nin konuşmasının ardından ADD Yönetim Kurulu üyeleri tanıtıldı, gençlik kolları başkanlığı seçimi için çalışma grubu oluşturuldu. Kahvaltı Fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber