resim yükle

Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz
24.02.2024
A+
A-

Ali Koç’tan şok sözler: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

Spor – BHA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği’nin galasında yaptığı açıklamalarla tartışma konusu oldu:

”3 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarımızı sportif sebeplerle açıklayamazsınız. 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz.

Bu sene yalnızca bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda kendi anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor.

Hangi kulüp eski futbolcularını başka kulübe verdiği zaman bu kadar spekülasyon oluyor? Bizim eski sporcularımız bize karşı oynarken canını dişine takıyor.

Zamanlar ve kişiler değişiyor. Değişmeyen tek şey Fenerbahçe’nin hedef olması. Onun için tarihte hiç görülmemiş bir kenetlenmeyi herkese göstermemiz gerekiyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber