SAMPA Otomotiv’de işçilerin korona virüs tepkisi

SAMPA Otomotiv’de işçilerin korona virüs tepkisi

Samsun’un en önemli fabrikalarından biri olan SAMPA Otomotiv’de Korona Virüs sürecinde çalışanların sosyal mesafe kuralına uygun olarak çalışamadıkları gündeme geldi.

Samsun’da 2 binin üzerinde istihdam sağlayan SAMPA Otomotiv’de Korona Virüs sürecinde önlemler alınsa da, çok sayıda çalışan nedeniyle sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği iddia ediliyor.
SAMPA Otomotiv’de çalışan işçilerden Korona Virüs tepkisi geldi. Sosyal mesafeyi koruyamadıklarını belirten işçiler “Sesimizi duyun” dedi.
Sosyal medya da bir çalışan fabrikanın yemekhanesinden sahur saatinde bir fotoğraf paylaşarak, içinde bulundukları çalışma şartlarına dikkati çekti. SAMPA Otomotiv’de çalışan kişi, sosyal medya paylaşımında “Maalesef bu şartlar altıda yemek molasına çıkıyor arkadaşlarımız. Sahur vakti mesafe yok ve defalarca Corona vakası görüldü bu çalışma ortamında. Sesimizi duyun” dedi.
SAMPA otomotiv’in Korona Virüs sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasaklarında dahi personelini özel izin ile çalıştırdığı da gündeme gelirken, çok sayıda işçinin bulunduğu fabrikada Korona Virüs’e karşı esnek çalışma uygulamasının uygulanmadığı ileri sürüldü
samsunkenthaber
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber