Samgiad’dan Başkan Togar’a Ziyaret

Samsun Genç işadamları Derneği yönetim kurulu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret etti.

13.12.2016
A+
A-

Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu üyeleri, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

samgaddan-baskan-togara-ziyaret

Ziyarette ilk olarak konuşan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, dernek hakkında bilgi vererek, ”Derneğimiz KARGİF’e bağlı TÜGİK çatısı altında bir dernek. Farklı sektörlerde hizmet veren 120 üyemiz var. Her üyemiz vatanına milletine bağlı, her geçen gün daha fazla istihdam yaratarak, ekonomimize katkı sağlamak isteyen arkadaşlarımız. Dernek çatısı altında uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Hasan Togar’ın zor bir ilçede belediye başkanlığı yaptığını belirten Başkan Gömeç, ”Tekkeköy gerek sanayi bölgesi olması, gerekse demografik yapısıyla hizmet anlamında zor bir şehir. Hasan Togar başkanımız bu zor bölgede başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Bundan sonraki dönemde başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

samgaddan-baskan-togara-ziyaret

Samsunlu genç işadamları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Hasan Togar, ”İş dünyamızın genç temsilcilerinin ziyareti bizleri çok memnun etti. Ülkemizin geleceği olan gençlerin ekonomiye katkı sağlamaları, taşın altına elini koymaları çok önemli. Bu anlamda Tekkeköy Belediyesi olarak SAMGİAD’ın her zaman yanındayız. Başkan Savaş Gömeç ve ekibine yapacakları proje ve çalışmalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber