Salıpazarı’nda yeni yollar açılıyor

Salıpazarı’nda yeni yollar açılıyor
15.08.2022
A+
A-
Salıpazarı Belediyesi Kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Salıpazarı İlçesinde vatandaşların daha iyi imkânlarda ulaşım sağlayabilmesi için merkez ve kırsal mahallelerde üst yapı yol çalışmaları devam ediyor.
Her mahalleye modern yol hedefiyle programlı bir şekilde devam eden yol yapım, yol genişletme, bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti gidermek ve ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla ilçemizin bütün bölgelerine hizmet götürmeyi sürdürüyoruz.
İlçe sakinlerimizin de taleplerini dikkate alarak devam eden çalışmalarımızın bugünkü durağı Fındıklı, Karacaören ve Tahnal Mahalleleri oldu. Yapılan yol çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımız daha konforlu imkânlarda ulaşım sağlayabilecek” dedi.

Son yıllarda başlattığımız yol seferberliği ile ilçemizin bir çok noktasında beton yol,sathi kaplama ve asfalt yol çalışmalarımız ile birlikte büyük mesafe katettik. Yolu yapılmamış hiçbir mahallemiz kalmayana kadar programlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber