Salıpazarı Belediyesi çocukları ahşap oyuncaklarla tanıştırdı

Salıpazarı Belediyesi çocukları ahşap oyuncaklarla tanıştırdı
12.10.2022
A+
A-

Salıpazarı İlçesinde çocukların eğlenmesi ve yaratıcılık yönlerini ön plana çıkartmak için ahşap oyuncakları boyama etkinliği düzenlendi.  

 

Salıpazarı Belediyesi tarafından şehir Stadyumunda düzenlenen etkinliğe Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Adem Osma, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Yüksel, Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

 

Etkinliğe alileri ile birlikte katılan çocuklar seçtikleri ahşap oyuncakları diledikleri gibi renklere boyadılar. Boyadıkları oyuncaklara da sahip olan çocuklar keyifli vakit geçirirsek gönüllerince eğlendiler. 

 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Plastik malzemelerin hem çocukların gelişiminde hem de sağlık açısından iyi olmadığını düşünüyoruz. O nedenle ahşap oyuncaklar şuan dünyada trend olan bir şey, çocukların gelişiminde de çok faydalı. Bizim amacımız hem kültürel çalışmak, hem de çocuklarımızın gelişimine faydalı olmak. 

 

Daha önce Bereket ve Gökçeli İlkokullarında yaptığımız bu etkinliği bugün de daha fazla katılımla ilçe stadyumunda yaptık. Çocuklarımız, ahşap oyuncaklarla tanıştılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber