Şahin: Mesai gözetmedik, Samsun için çalıştık

Şahin: Mesai gözetmedik, Samsun için çalıştık
10.04.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Mustafa Demir’e devredecek olan Zihni Şahin, veda turları kapsamında ilçelerde bulunan kurum çalışanlarıyla  sürdürdü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, belediye personeline yönelik veda turlarını ilçe ziyaretleri ile sürdürdü. Görevi Mustafa Demir’e devredecek olan Başkan Zihni Şahin, “Tüm personelimiz ile birlikte mesai kavramı gözetmeden sadece Samsun’a hizmet için çalıştık” dedi.

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

Başkan Zihni Şahin hafta boyunca sırasıyla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, SAMULAŞ, SASKİ, Kültür Turizm AŞ, Makine İkmal Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı’na giderek personel ile vedalaştı. Duygulu yüklü anların yaşandığı veda ziyaretlerinre Başkan Zihni Şahin, “Yaklaşık 1 yıldır Samsun için birlikte mesai kavramı gözetmeden hizmette bulunan tüm personelimize tekrardan teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

‘İŞÇİYE SEVGİYLE YAKLAŞTIM’

Son olarak Terme, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine de giden Başkan Zihni Şahin, SASKİ ve Fen İşleri müdürlüklerinde çalışan personeliyle buluştu. Çalışanlara burada da veda eden ve ‘helallik’ isteyen Zihni Şahin, “Tüm çalışanlarımızla çok şükür koca 1 yılı geride bıraktık. Çalışanlarımız bana daima ilgi gösterdi, saygı duydu. Allah hepsinden razı olsun. İşçiye, emekçiye saygıyı, sevgiyi daima önde tutan bir anlayışa sahip oldum. Çünkü çalışanınıza, işçinize ne kadar saygı duyarsan ondan o kadar verim alırsın. Çalışanlarımızı memnun ettiğimizi düşünüyorum. Siyaseten hiç bir adım atmadan onların haklarını korumaya çalıştık. Umarım başarılı olmuşuzdur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.