Şahin: Gülsan için çalışmalar tüm hızıyla sürecek

Şahin: Gülsan için çalışmalar tüm hızıyla sürecek
16.05.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili projenin önemine değinerek,”Gülsan Sanayi Sitesi’nde Büyükşehir Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla sürecek. Bu süreci esnafımızla birlikte sonlandıracağız” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve geldiği süre içerisinde bir taraftan kendisine gelen hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor bir taraftan da çalışmalarını tüm hızıyla yürütüyor.  Büyükşehir Belediyesi çalışmaları, şirketleri ve tesisleri hakkında bilgi alan Şahin, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

SAATHANE MEYDANI GECİKMESİNİN SORUMLUSU BÜYÜKŞEHİR DEĞİL

Saathane ve Gülsan Sanayi Sitesi projeleri ile ilgili olarak yürütülen çalışmaların sonuçlandırılacağını da belirten Şahin, “Saathane Meydanı ile ilgili çalışmaların kültürel değerleri koruyacak hassasiyetle devam ettiğini, ancak kamuoyunda çalışmadaki gecikmenin sorumlusu olarak Büyükşehir Belediyesi’nin gösterilmek istendiğini, oysa ki proje ile ilgili çalışmaların yalnızca Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmediğini ve birden çok kurumun yetki ve sorumluluk alnına giren işler bulunduğunu söyledi ve gelinen noktada ise projede sona yaklaşılmakta olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile yapmış olduğu toplantılarda halka hizmetin önemine vurgu yapan Şahin, “Hizmette devamlılık esastır. Bürokrat arkadaşlarımızla birlikte bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kiralık hizmet araçları konusuna da değinerek, “İhale süreci tamamlanan araçlarla ilgili yeniden kiralama yoluna gitmeyeceğiz. Kiralık araç sayımız azaltılacak. Kalan kiralık araçlar dahil tüm araçların da  konu ile ilgili yönetmelikte yer aldığı gibi yerli imalat oranı en yüksek araçlardan oluşmasına özen gösterilecek. Gerektiğinde satın alınacak araçlar da Devlet Malzeme Ofisi’nden temin yolu ile tedarik edilecektir” dedi.

Son olarak Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınma süreci ile ilgili konuya değinen Şahin, “Gülsan Sanayi Sitesi’nde Büyükşehir Belediyemizin yürüttüğü tüm çalışmalar aynı hızla devam edecek. Kimseyi mağdur etmeden Gülsan esnafımızla birlikte bu süreci sonuçlandıracağız. Kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber