resim yükle

Sağanak ve fırtına yıktı geçti

Sağanak ve fırtına yıktı geçti
25.07.2024
A+
A-

Osmaniye’de şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle konteyner çarşıdaki birçok iş yerinin çatısının uçtuğunu belirterek, “Oluşan zararın giderilmesi için çalışmalara hemen başlanacak” dedi.

Kent merkezinde dün öğleden sonra başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı evlerin giriş katları ve iş yerlerinde su baskınlarına yol açan yağış nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Sağanakla başlayan şiddetli rüzgarda, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki 5 katlı iş merkezinin çatısı uçtu. Devrilen ağaçların park halindeki 2 otomobile zarar verdiği bulvar, ulaşıma kapatıldı.

25072024095332 54977 71220

“Güçlü bir fırtına ve yağmur etkili oldu”

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şiddetli rüzgar nedeniyle bazı iş yerlerinde hasar oluşan Cebeli Bereket Konteyner Çarşısı’nda incelemede bulundu. Oluşan zararın giderilmesi için çalışmalara hemen başlanacağını belirten Vali Yılmaz, “Osmaniye’mizde maalesef çok güçlü bir fırtına ve yağmur çatıların uçmasına, ağaçların devrilmesine, konteyner çarşımızdaki birçok iş yerinin çatısının uçmasına yol açtı. Ama biz devlet olarak buradayız, vatandaşlarımızın yanındayız. Hamdolsun şu ana kadar herhangi bir can kaybımız yok. Bizim için önemli olan bu. Bunların hepsini Allah’ın izniyle en kısa sürede yerine getiririz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.