Rehberlik Kursları Fetö Projesidir!

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat rehberlik kursları ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

02.11.2016
A+
A-

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat “Rehberlik kursları 2012 projesi hazırlanmış ve 2013 uygulamaya geçirilmiştir. Bir çok şehirde açılmış ve en son ayağı Kasım ayı içinde Erzurum’da 200 felsefe ve sosyoloji mezununa verilecek ve özel okullarda Rehberlik personeli olarak çalıştırılabilecekler.Ne iş olsa yaparım abi sözünün cuk oturmuş hali.

 
Milli Eğitim Bakanlığının kendi verdiği eğitime ve diplomaya tükürmesidir. 200 kişilik bu kurs 7000 işsiz Psikolojik Danışman ve Rehberlik mezununa hakarettir. 10 bin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencisi, 20 bin sahada çalışan Psikolojik Danışma ve Rehberlik camiasına hakaret ve  mesleki aşağılamadır. Rehberlik kursları özel öğretim sektörünün iğrenç çarkına çanak tutarak asgari ücretin dahi altında eleman bulması, yarının gençleri umudumuz öğrencileri yetersiz kişilere teslim etmesinden başka bir şey değildir.Özel Öğretim Genel Müdürü duyurusunda Özel okul ve dershanelerin ihtiyacı olan ve bulunamayan rehber personeli yetiştirmek amaçlı diyor. Türkiye geneli işsiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik mezunları adam değil mi? Onlar yok mu? İki aylık kursta ne yetiştirmeyi planlıyorsunuz. Öğrencilere kişisel, sosyal ve eğitsel yardım sunacak profesyonel personel mi?

İki ayda çaycı çırağı yetişir mi bir çaycıya sorar mısınız?

Buradan açıkça ilan ediyorum Bu bir 2013 fetö projesi şüphesiz ortadadır. Araştırın hodri meydan o günler bu projeyi hazırlayan sunan kaç kişi görevden alındı? FETÖ dersane ve okullarına kendi elemanlarını yerleştirmek değil midir? 10.000 Psikolojik Danışman üyesi olan  Türk Pdr Derneğinin Samsun Şube Başkanı olarak 16 milyon öğrenci 30.000 Psikolojik Danışman adına konuşuyorum bu iş bugün temizlenmelidir. Kurs iptal edilmelidir. Bu bir meslek katliamı Milli Eğitim Bakanlığının kendi verdiği diplomalarına hakaretidir. Bu rehberlik kursları Türk milletinin eğitim için emanet ettiği yavrularıyla kim ilgilenirse ilgilensin önemli değil yeter ki özel okul sahipleri zengin olsun projesidir.

KINIYORUM BU BİLİME VE YETKİNLİĞE AYKIRI PROJEYİ DERHAL DURDURUN !!!!!!!!

Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Cem Gençoğlu Psikolojik Danışma ve Rehberlik mezunusunuz bu proje sonucu rehberlik Sertifikası alan kişileri Yönettiğiniz Anaokulu, İlkokul, Ortaokullar da yetkin olacaklarını düşünüyor musunuz? MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Sizde Pdr mezunusunuz bu meslekten ekmek yediniz sıfat kazandınız Bu konuda görüşünüz nedir? Değerli büyüklerim sizlere soruyorum bu katliam değil de nedir. Eğitim sistemini düzlüğe çıkarmak için uğraşırken bu yapılan nedir? Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırımı, siyasi partilerimizin değerli büyüklerini bu olayı kayıtsız kalmamalarını istiyorum” dedi. 

rehberlik-kurslari-feto-projesidir-oguz-ozat

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber