Ramazan ayı boyunca Amasya’da su ücretsiz

Ramazan ayı boyunca Amasya’da su ücretsiz

Samsun’da 31 Mart seçimlerinin ardından Ramazan ayında içme suyuna yüzde 25 zam yapılırken, Amasya’da ise belediye başkanı Amasyalılara suyu Ramazan ayı boyunca ücretsiz yaptı.

Samsun SASKİ, 31 Mart seçimleri sonrası Ramazan ayında içme suyuna yüzde 25, sayaç okuma bedeline ise yüzde 150 zam yaparken, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasyalılara şebeke suyunu Ramazan ayı boyunca ücretsiz yaparak dikkatleri çekti.

Samsunkenthaber’in haberine göre, Samsun’da suya yapılan yüzde 25 oranındaki zam tartışılırken, Amasya Belediye Başkanı Sarı’nın Ramazan ayında Amasya’daki ev ve iş yerlerinden Ramazan ayı boyunca su ücreti alınmayacağını açıklaması Samsunlu vatandaşların da gündemi oldu.

Samsun’da suya yapılan yüzde 25 zammın ardından kentte birçok sosyal medya kullanıcısı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın Ramazan ayında suyu ücretsiz yapması ile ilgili paylaşımlarda bulunarak, Samsun’daki su zammına tepki gösterdi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ramazan ayında ev ve iş yerlerine belediye olarak ücretsiz su verirken bu uygulamanın Ramazan Bayramı süresince de devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.