POMEM 10 katı kuralı: Adaylar kaldırılmasını istiyor 

POMEM 10 katı kuralı: Adaylar kaldırılmasını istiyor 
14.11.2023
A+
A-

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan POMEM 31’inci Dönem başvuruları için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak daha önceki başvuru tarihleri baz alındığında yıl sonuna doğru yeni dönemin başvurularının başlaması bekleniyor. Peki, POMEM 10 katı kuralı kalkıyor mu? Son gelişmeler neler?

featured

POMEM 10 katı kuralı: Adaylar kaldırılmasını istiyor 

POMEM polis alımında 2022 yılında getirilen 10 katı kuralına göre, her bir branş için belirlenen taban puanı alan aday sayısının 10 katını geçmeyecek kadar aday mülakata çağrılabiliyor. Bu kural nedeniyle birçok aday mülakata çağrılamamıştı.

10 katına takılan adaylar, bu kuralın kaldırılmasını talep ediyor. Konuya ilişkin resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Adaylar 10 katı kuralının kaldırılmasını istiyor 

POMEM 31’inci Dönem başvurularının başlamasını ve 10 katı kuralının kaldırılmasını bekleyen adaylar, süreci takip ediyor.

Polis Akademisi Başkanlığı’ndan açıklama bekleniyor

POMEM 31’inci Dönem başvuruları ve 10 katı kuralı ile ilgili resmi açıklamanın Polis Akademisi Başkanlığı tarafından en kısa sürede yapılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber