Polonyalı Öğrenciler Canik Keşif Kampüsü’ne Hayran Kaldı

Polonyalı Öğrenciler Canik Keşif Kampüsü’ne Hayran Kaldı
26.10.2023
A+
A-

Polonyalı öğretmenler ve öğrenciler Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti. 

Canik Belediyesi’nin çocukların ve gençlerin kaliteli ve nitelikli eğitim almaları için ilçeye kazandırdığı proje ve yatırımlar, uluslararası alanda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Daha önce Belçika, Portekiz, İspanya ve Romanya’dan Samsun’a gelen Avrupalı öğretmenlerden tam not alan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, bu kez Erasmus Projesi kapsamında Polonya’dan Samsun’a gelen öğretmenleri ve öğrencileri ağırladı.  Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret eden ve kampüs içerisinde özel olarak oluşturulan atölye laboratuvar, uygulama ve keşif alanlarını inceleyen Polonyalı öğretmen ve öğrenciler, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde sürdürülen eğitimler hakkında bilgi aldı. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, öğrencilere sunduğu imkânlar ve uygulanan özel eğitim müfredatıyla, Polonyalı öğretmenler ve öğrencilerden tam not aldı. 

 

Dikkatler Üzerinde 

Bilim ve teknolojiye yön veren nesiller yetiştirmeye devam eden Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, yurt dışından ve yurt içinden eğitimcilerin ve öğrencilerin beğenilerini toplamaya devam ediyor. Erasmus Projesi kapsamında Samsun’a gelen Polonyalı öğretmenler ve öğrenciler Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan atölye, laboratuvar, uygulama ve keşif alanlarını çok beğendiklerini dile getiren öğrenciler, atölyelerde çalışmalar gerçekleştirdi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitimlerin sürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Keşif Kampüsü’nde farklı ülkelerden ve şehirlerden öğretmen ve öğrencileri ağırlamaya devam ettiklerini belirtti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber