Play-off grubunun içinde olmayı istiyoruz

Play-off grubunun içinde olmayı istiyoruz
18.10.2023
A+
A-

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: Play-off grubunun içinde, hatta daha da yukarılarda olmayı istiyoruz

Tahsin KEMER / ANKARA – BHA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ile Sportif Direktör Emrah Yıldız, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

Sinan Kaloğlu, Trendyol 1. Lig’de ilk 8 haftayı, sezon öncesi hazırlıkları, takımın durumunu ve hedeflerini anlattı.

KALOGLU

“Play-of grubunda yer alan ve şampiyonluğa oynayan takımlarla oynadık”

Sözlerine ilk 8 haftayı değerlendirerek başlayan genç teknik adam, “Futbolcularımın ilk 8 haftada gösterdiği mücadele, hırs, aldıkları puanlar, özellikle de tabeladaki ilk 8 takımdan 4’üyle oynadık. Fikstür gereği, play-of grubunda yer alan ve şampiyonluğa oynayan takımlarla oynadık. Bu maçların çoğundan da puan kaybı yaşamadan, iyi oynayarak ayrıldık. Her şey bizim açımızda iyi gidiyor, geliştirmemiz gereken yerler oluyor. Fakat ilk 8 haftaya baktığımızda iyi bir mücadele ortaya koyduk” dedi.

“Biz bu dönemi çok iyi atlattık”

Sezona kulüpte yaşanan seçim sürecinden dolayı dezavantajlı girdiklerini aktaran Sinan Kaloğlu şunları söyledi:

“Biliyorsunuz geçen sezon zorlu bir süreci geride bıraktık. Ardından kulüpte bir seçim süreci oldu. Başkanımız Niyazi Bey birçok konuda yalnız kaldı ve haliyle bir seçim süreci oldu. Bu seçim sürecinde yaklaşık bir aylık dönem, tam da transfer dönemine denk geldi. Ama biz bu dönemi çok iyi atlattık. Geçen sezon 18-19 oyuncu kadromuzdan ayrıldı. Hem kiralık olarak ayrılanlar oldu hem de bazı yabancı oyuncular ayrıldı. Biz de bu sezon 13 oyuncu transfer ettik. Geçen seneden de takımda kalanlarla birlikte bir takım oluşturduk. Burada Sportif Direktörümüz Emrah Bey’in de büyük bir özverisi oldu. Birçok oyuncuyla iletişimde kalarak birlikte seçim sürecini yansıtmamaya çalıştık.”

Genclerbirligi

“Takımın içindeki rekabetle iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz”

İlk 8 haftada 22 futbolcunun şans forma şansı bulduğunun altını çizen Kaloğlu, “Takımın içindeki rekabetle iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz. Önce kendimizi iyi analiz ediyoruz. Haftadan haftaya stratejimiz, saha içi dizilişimiz değişiyor. Biz rakiplere ve kendimize göre hareket ediyoruz. İlk yarıda 9 maç kaldı. Alabileceğimiz en yüksek puanlarla play-off grubunun içinde, hatta daha da yukarılarda olmayı istiyoruz” diye konuştu.

SINAN KALOGLU

“Bana söylenen sahanın bakımıyla alakalı bir durumdu”

TSYD Ankara Kupası’nın bir kez daha ertelenmesi ve Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun “Bir alt ligden takımla hazırlık maçı oynamam” şeklinde iddia edilen sözleri ile ilgili ise Kaloğlu şu ifadeleri kullandı:

“Planlarımızı bu maçı oynamak için yapmıştık. Bizimle hazırlık maçı oynamak isteyen başka takımlar da vardı. Bizim için de sürpriz oldu. Kendi aramızda da bir hazırlık maçı yaptık. Futbolun içinde bu tip durumlar olabiliyor. Emre hocayı yakından tanırım, arkadaşımdır. Böyle bir kelime kullanmamıştır diye düşünüyorum. Geçen sene Başakşehir’in hocasıydı, ben de Altay’ın hocasıydım, hazırlık maçı yapmıştık. Detayını bilmiyorum ama bana söylenen sahanın bakımıyla alakalı bir durumdu.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber