Destici: PKK’yı meclisten çıkarın ve her noktada temizleyin

Destici: PKK’yı meclisten çıkarın ve her noktada temizleyin
27.12.2023
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Destici Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Destici “Acı hepimizin acısı gurur hepimizin gururu” dedi.  

Mustafa Destici, terörle mücadelenin hız kesmeden devam etmesi ve verilen cezaların caydırıcı olması gerektiğine değinerek “Terörün bütün unsurlarıyla mücadele edilmezse şehitlere ve ailelerine, geleceğimize büyük haksızlık olur” ifadelerini kaydetti.  

Destici, CHP yönetiminin teröristlere karşı tutumu konusunda eleştirilerde bulundu. CHP ve ittifakındaki partilerin terör örgütünün talimatıyla yönetildiğini ve bu partilerin devlet bütcesinden yararlanmaması gerektiğini söyleyen Destici “Bu partilerin devlet bütçesinden yüz milyonlarca para vererek terörle mücadele etmek hiç mümkün değildir” açıklamasında bulundu. 

Derhal dokunulmazlıklar kaldırılmalıdır 

Destici “PKK’nın partileri ve diğer sol partilerin iş birliğini görmek isteyenler İstanbul Belediyesine baksın. Orası laboratuvardır. Bu partilerin derhal dokunulmazlıkları kaldırılmalı ve yargıya gönderilmelidir” dedi.  

Anayasa Mahkemesini göreve çağırıyoruz 

Mustafa Destici “Bıçak kemiğe dayanmıştır” diyerek hükümeti, siyasi parti gruplarını ve anayasa mahkemesini görevini yapmaya çağırdığını; PKK’nın meclisten çıkarılması ve her noktada temizlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.