Piazza’da AUDİ Q3 Kazanma Şansı!

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Audi Q3 veya teknolojik hediyelerden birini kazanma şansı sunduğu çekiliş kampanyası, 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor

12.01.2017
A+
A-

haber-has-whatsaap-haber-hattiSamsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Audi Q3 veya teknolojik hediyelerden birini kazanma şansı sunduğu çekiliş kampanyası, 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. 17 Ekim 2016 tarihinden itibaren 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, yaptıkları alışverişlerin fiş ya da faturaları ile kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Üstelik her 150 TL’lik alışveriş Audi Q3’e bir adım daha yaklaştırıyor.

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza’da, Audi Q3 veya birbirinden değerli teknolojik hediyelere sahip olmak isteyenler için çekilişe katılma hakkı 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor.

Toplamda 150 TL ve katları tutarında Piazza AVM’den alışveriş yapanların katılabildiği çekiliş sonucunda kazanan 1 kişiye 2016 Model Audi Q3 otomobil, 2 kişiye Iphone 7, 3 kişiye Ipad Pro, 4 kişiye ise Apple Watch hediye edilecek. Her 150 TL’lik alışverişle Audi Q3’e bir adım daha yaklaşın Samsun Piazza AVM içerisindeki mağazalardan 17 Ekim 2016 tarihi itibari ile toplamda 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, kampanya bankosuna gelerak fiş/fatura ibrazı ve Piazza Club üyelik başvuru formunu doldurarak çekilişe katılabiliyor. Üstelik toplamda her 150 TL’lik alışverişe 1 çekiliş hakkı sunuluyor. Kampanya süresince şansını arttırmak isteyenler 150 TL ve katlarındaki her alışverişinde Audi Q3 kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor. Çekilişe katılmak için son gün; 19 Şubat 2017.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber