Özdemir’den HASTOP’a ziyaret

Özdemir’den HASTOP’a ziyaret
27.02.2019
A+
A-

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Özdemir ziyaretler kapsamında ilk olarak Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu’nun (HASTOP) ziyaret ederek burada HASTOP üyesi Meslek Odalarının başkanları ile bir araya geldiler.

Ziyarette HASTOP hakkında Özdemir’e HASTOP Başkanı Mustafa Başaran HASTOP hakkında bilgiler verdi.

Başaran konuşmasında HASTOP’u oluşturun meslek odalarının Havzanın gelişimi için yapılması gerek ve genel sorunları hakkında yapmış oldukları tespitleri aktararak; “Havzamız gerek tarihi gerek termali gerekse doğası ile bir çok imkana sahip bir ilçe fakat bu potansiyellerimiz tam anlamı ile kullanılmamakta. HASTOP olarak ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, ilçe insanımızın sosyal ve ekonomik yaşantısını hareketlendirecek ve hayatlarını kolaylaştıracak bazı görüş önerilerimiz ve projelerimizden oluşan bir dosya hazırladık ve sizlere teslim edeceğiz. Sizden talebimiz bu dosya’da bulunan önerilerin dikkate alınması, seçim vaatleri arasına alınması ve ilçemiz için bu projelerin hayata geçirilmesi. HASTOP olarak seçim sonrası süreçte de bu taleplerimizin takipçisi olacağız ve projelerin hayata geçmesi için bizlerde seçilen belediye başkanımıza katkı sunacağız. Yapılan her şey Havza için. Bizler bu bilinç ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ise Havza OSB hakkında bilgiler vererek; “Bu güne kadar gerek valiliğimiz, gerek kaymakamlığımız gerekse belediyemiz ile uyum içerisinde çalışarak önemli işler yaptık. İnşallah bundan sonrada Havza olarak tüm kurumlarımız ile birlikte aynı ize basarak daha ilerilere gideceğiz. Bizler Havza için her taşın altına elimizi koyacağız. Bunun ile birlikte HASTOP olarak tüm vaatlerin yerine getirilmesi için takipçisi olacağı.” Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise Havza için olabilecek her türlü çalışmada yer almaktan geri durmayacaklarını belirterek; “Havza bizim ve önceliğimiz ilçemizin kalkınması.” Dedi.

MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise yapılacak her türlü çalışmada işbirliği içinde olmaktan onur duyacaklarını belirtti.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise Havza için projelerinin hazır olduğunu belirterek; “Sizlerin bizlere teslim ettiğiniz dosya içerisindeki sorunlar, çözüm önerileri ve projeler bizler için önemli bir kaynak olacak ve ilçemize hizmet için rehber teşkil edecek. Yapılacak işlerde sizlerden gelecek öneriler ve sizlerin bizleri yönlendirmeleri halkımızın daha kaliteli hizmetler alması adına önemli. Projelerimiz içerisinde turizmi, sosyal ve ekonomik gelişmeyi hızlandıracak. Sizlerinde ilettiği gibi Turizm altyapısının güçlendirmek adına gerekli adımlar mutlaka atılacak. Yine ilçemizde otopark sorunu var bunun içinde projemiz hazır. Kapalı sebze pazarı ve kapalı hayvan pazarı projelerimiz konusunda sizlerin fikirleri bizler içi n önemli. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra ilçemize yapılacak olan hizmetler için sizler ile işbirliği içerisinde olacağız ve sizlerden halkımız adına destekleriniz talep edeceğiz.” Dedi.

Konuşmaların sonunda HASTOP Başkanı Mustafa Başaran Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir HASTOP’un hazırlamış olduğu dosya verildi.

Özdemir daha sonra Havza İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Özdemir ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet ettiler ve destek istediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber