Özdemir: Canlı hayan pazarını kapalıya çevireceğiz

Özdemir: Canlı hayan pazarını kapalıya çevireceğiz
15.03.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir 31 Mart Mahalli İdareleri seçim çalışmaları kapsamında canlı hayvan pazarını ziyaret etti. Özdemir; “Ekonomimize katkı veren tecir ve besicilerinin görüşlerine önem veriyoruz. Sözümüz olsun canlı hayan pazarının kapalıya çevireceğiz.” Dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir Havza Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek burada tecir ve besiciler ile bir araya geldi ve taleplerini dinledi.

Tecir ve besicilerin taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir canlı hayvan pazarının ilçe ekonomisi için önemli olduğuna değinerek; “Havza Canlı Hayvan Pazarı bölgenin en büyük pazarlarından biri. Bölgeden bir çok kişi pazarımıza geliyor. Sizlerden aldığımız görüşler doğrultusunda pazarımıza gerek önemi vereceğiz. Ekonomimize katkı veren tecir ve besicilerinin görüşlerine önem veriyoruz. Sözümüz olsun canlı hayvan pazarının kapalıya çevireceğiz. Bu konuda Ziraat Odamız ile ortak bir çalışma yaparak sizleri kışın yağmur ve soğuktan, yazın sıcağından bir an evvel kurtaracağız. Hem sizlerin hem de hayvanlarımıza daha hijyenik bir ortam sağlayacağız.” Dedi.

Özdemir’e, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber