Öz Sağlık Sen Sendikası Samsun İl Başkanı Köksal Sarı Oldu

Öz Sağlık Sen Sendikası Samsun İl Başkanı Köksal Sarı Oldu
07.07.2020
A+
A-

Öz Sağlık Sen Sendikası Samsun İl Başkanı olarak atanan Köksal Sarı Bir mesaj yayımladı.

Köksal Sayı Mesajında ; “Sayın meslektaşlarım, tüm kamu ve kuruluşlarında çalışan yardımcı personel, Veri kayıt hazırlama ve güvenlik görevlisi arkadaşlarım.

Ülkem-iş konfederasyonu Genel başkanımız syn sedat Sevinç beyin önderliğinde, Öz Sağlık Sen Genel başkanımız syn Fatih Öksüz beyin tensipleriyle, Ülkem-iş konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık Sen Samsun il başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Bildiğiniz üzere kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımızın yeni bir oluşum istediğini biliyoruz. Bizde bu sesi duyarak kolları sıvadık ve işçi kardeşlerimize yalnız olmadıklarını göstermek için bu yola çıktık. Ülkem-iş konfederasyonu Genel başkanımız syn sedat Sevinç beye ve Genel başkanımız syn Fatih Öksüz beye tensipleriyle bize siz meslektaşlarımıza hizmet etme fırsatı verdiği için buradan teşekkür ediyorum.

Bu zamana kadar siyasi hayatımda ve bir çok sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım. Bu görevlerin süresince hiç bir arkadasımızın siyasi kimliğine etnik kökenine bakmadım ayrıştırmadım. Bundan sonrada bana verilen Öz Sağlık Sen Samsun il başkanlığı görevimdede aynı kararlılık ve tutumla görevimizi yapacağız.

Bize üye olsun olmasın sendika olarak her arkadaşımızın derdine koşup çözüm üretmeye çalışacağız. Hiç bir zaman siyasetin arkasına gizlenerek sendikacılık yapmayacağız. Her düşünceden olan arkadaşımıza kapımız açık olacaktır. Bu duygu düşüncelerle sizlere saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber