
Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenecek “Konuşacak Çok Şey Var!” konferans programında Prof. Dr. Oytun Erbaş vatandaşlarla bir araya gelecek. Canik Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, tıp ve nörogelişim alanındaki önemli konular ele alınacak.
Canik Belediyesi’nden Bilim ve Kültür Etkinliği
Canik Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. İlçede düzenlenecek konferans programında Prof. Dr. Oytun Erbaş, sağlık, insan beyni ve nörogelişim üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verecek.
Etkinlik kapsamında vatandaşlar, merak ettikleri soruları doğrudan Oytun Erbaş’a yöneltme fırsatı da bulacak.
Oytun Erbaş Samsun’da Vatandaşlarla Buluşacak
Yoğun ilgi görmesi beklenen konferans programı, 7 Mayıs 2026 Perşembe günü saat 19.00’da Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Programda özellikle nörogelişim, insan davranışları ve sağlık alanındaki deneyim ve gözlem çalışmaları üzerine değerlendirmeler yapılacak.
Başkan İbrahim Sandıkçı’dan Davet
İbrahim Sandıkçı, kültür ve sanat programlarını vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırladıklarını belirterek, etkinliklerin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.
Başkan Sandıkçı, aileleri ve gençleri sosyal ve kültürel organizasyonlarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade ederek tüm vatandaşları konferansa davet etti.
Samsun’da Kültür ve Bilim Programlarına Yoğun İlgi
Canik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin Samsun’da vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü belirtilirken, “Konuşacak Çok Şey Var!” konferansının da geniş katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

