Otel 1919’dan alkışlanacak hareket

Otel 1919’dan alkışlanacak hareket

Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan Otel 1919, Korona Virüs nedeniyle personelini ücretli izine çıkardı, otel binasını ise ihtiyaç olması durumunda sağlık çalışanlarına tahsis etme kararı aldı.
Samsun’un Atakum ilçesinde hizmet veren Otel 1919, Korona Virüs sebebi ile kapılarını geçici süreliğine kapatıp, personelini de ücretli izine ayırdı.

Atakum’da bulunan Otel 1919, Korona Virüs sebebi ile kapılarını geçici olarak kapatırken, boş kalacak otel binasını ise ihtiyaç olması halinde sağlık çalışanlarına otel binasını tahsis etme kararı aldı.

31 odası ve 77 kişi kapasitesi bulunan Otel 1919’un ortakları Serhat Türkel ve Uğur Dereci yaptıkları ortak açıklamada, Sağlık Bakanlığının ihtiyaç duyması halinde oteli sağlık çalışanlarına tahsis edeceklerini duyurdu.

Korona Virüs ile mücadeleye destek verdiklerini kaydeden Türkel ve Dereci yaptıkları açıklamada şunları dile getirdi.
“Otelimizi geçici süreliğine kapattık, personelimizi de ücretli olarak izne çıkarttık. Bu süreçte otel binamız boş kalacak. Ancak Sağlık Bakanlığımız eğer ihtiyaç duyar ise Samsun’da Korona Virüs mücadelesi veren sağlık çalışanlarımıza otelimizi tahsis etmeye hazırız. Bunun için bakanlığımız otelimizde gerekli şartlarını oluşturduktan sonra burayı kullanabilir. Biz bu küresel salgına karşı mücadelede Samsun’da otelimizin bu amaçla da kullanılmasının kararını aldık. Bakanlığımız eğer ihtiyaç duyar ise ve burada gerekli fiziki şartları oluşturursa sağlık çalışanlarımız için otelimizi tahsis etmeye hazırız.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.