Orman Genel Müdürlüğü 355 personel alımı yapacak

Orman Genel Müdürlüğü 355 personel alımı yapacak
07.01.2023
A+
A-

Orman Genel Müdürlüğü tarafından iki farklı ilanla yapılacak personel alımı başvuruları bugün (6 Ocak 2023) sona eriyor.

Orman Genel Müdürlüğü’nün başvurularını İŞKUR üzerinden yaptığı alımlar bugün sona eriyor. 2 farklı ilanla toplamda 355 personel alımı yapacak müdürlük için başvurular İŞKUR üzerinden alınacak.

131 GEÇİCİ İŞÇİ
Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak alımlardan bir tanesini 131 kişilik geçici işçi kadrosu oluşturuyor. 28 farklı şehirde ve 8 farklı branşta alınacak personeller için KPSS şartı aranmıyor. Başvuru yapacak kadrolar arasında en az ilköğretim mezunu adaylara yönelik iş kolları bulunuyor. Yerleştirme işlemi kura yöntemiyle yapılacak.

224 ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ/TMY
Daha önce başvurusu alınan ancak yaşanan bir karışıklıktan dolayı başvuruların tekrar edildiği 224 engelli ve eski hükümlü/TMY personel alımı için de başvurular bugün sona eriyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?
Adaylar başvurularını İŞKUR açık işler sayfasından yapabilecek. Yazının sonundaki link üzerinden de başvuru sayfasına gidebilirsiniz. Orman Genel Müdürlüğünün İŞKUR üzerinde aktif iki ilanı olduğu için başvuru yaparken dikkat etmek gerekiyor. Başvuru şartlarını iyice okuyup o şekilde başvuru yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada işyeri türünü kamu olarak seçtikten sonra işyeri ünvanına Orman Genel Müd. yazıp ara tuşuna bastıktan sonra tüm ilanlar karşınıza çıkacaktır.

(Kamubülteni)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber