Ömer Çelik’ten ‘EYT’ açıklaması: Araya yılbaşı tatili giriyor ama

Ömer Çelik’ten ‘EYT’ açıklaması: Araya yılbaşı tatili giriyor ama
22.12.2022
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çelik, EYT düzenlemesiyle ilgili, “Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak” dedi.

Çelik’in konuşmalarından satırbaşları:

Ukrayna’daki savaş tahıl ve enerji krizinin çıkmasına neden oldu. Türkiye’nin aldığı inisiyatif ise barış için ne kadar kritik bir noktada olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Güçlü diplomasi Türkiye’yi önemli bir konuma getirdi. Türkiye savaştan bile insani hassasiyet çıkardı. Avrupa ise bu konuda vizyon üretemedi. Barış için yeni bir bakış açısına ihtiyaç var.

Yunanistan’ın tavırları gerilimi daha da artırıyor. Ortaya koyduğu tablo barışa hizmet etmiyor. Yunanistan’ın bu şımarık yaklaşımına ise destek verdiler.

EYT DÜZENLEMESİ
Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber