Öğretmen kitapevlerinde okuyucuları ile buluşuyor

Öğretmen kitapevlerinde okuyucuları ile buluşuyor
13.03.2020
A+
A-
Emekli Üsteğmen Dr. Bülent Arpat’ın merakla beklenen son yazdığı kitabı ‘ÖĞRETMEN’ önümüzdeki günlerde kitapevlerinde okuyucuları ile buluşuyor.

Köy Enstitüsü mezunu iki öğretmenin büyük aşkını kaleme alan Arpat, ‘Bu kitap Köy Enstitüleri gerçeğini de net bir şekilde ortaya koyacak’ dedi.

10’UNCU KİTABI ÇIKIYOR
Samsun’un tanınmış yazarlarından, Emekli Üsteğmen Diş Hekimi Bülent Arpat’ın kaleme aldığı ‘Öğretmen’ isimli kitabı önümüzdeki günlerde kitabevlerindeki yerini alacak.

Köy Enstitütüsü mezunu iki öğretmenin büyük aşkını kaleme alan Arpat, kısacık ömrüne rağmen birçok aydın yetiştiren Cumhuriyetin en değerli kurumlarından biri olan Köy Enstitülerinin önemi ve gerçeğini de kendisine has üslubuyla okuyucularına aktarıyor.

Cumhuriyet tarihine damga vuran bir çok ünlü ismi yetiştiren Enstitülerin 1950’li yıllarda siyaset kurumu tarafından kapatılmasıyla Türkiye’nin neler kaybettiğini de ortaya koyan Arpat, aynı zamanda Türkiye’nin yakın siyasi ve sosyal tarihin de yaşananları kitabının sayfa aralıklarında okurlarına hissettirecek.

89846912 915058442261750 736445294782185472 n

‘BENDE ÖĞRETMEN ÇOCUĞUYUM’
Kendisininde bir öğretmen çocuğu olduğunu ifade eden Arpat, ‘Subay olan Rahmetli Babam genç yaşta şehit olunca, öğretmen olan rahmetli annem ben ve 4 kardeşimi büyük fedakarlıklarla büyüttü. Bu öyküyü EMEL ÖĞRETMEN isimli kitabımda kaleme almıştım. Bu kitabımda ise Köy Enstitüsü mezunu iki öğretmenin aşkını kaleme alırken, Köy Enstitüleri gerçeğini de okurlarımıza anlatmaya çalıştık.Kitabın yazımı esnasında bana manevi desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Umarım bu kitabımda okuyucular tarafından beğenilir’ dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber