resim yükle

Sandıkçı: ‘Öğrencilerimize yıllık 28 milyon Türk lirası destek sağlıyoruz’

Sandıkçı: ‘Öğrencilerimize yıllık 28 milyon Türk lirası destek sağlıyoruz’
12.05.2024
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Üniversite öğrencilerine burs desteği, çanta ve kırtasiye seti desteği, TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje desteği, Canik Sinema Akademisi ve öğrencilere sosyal destek sağlayan pek çok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki öğrencilere sağladıkları eğitim desteklerinin yıllık 28 milyon Türk lirası olduğunu ifade etti. Eğitim hayatının her aşamasında öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde eğitim seferberliğimizi sürdürüyoruz” dedi.

CANIK BLD HABER 12 05 2024 2

Eğitim dostu belediye

Canik’teki öğrencilerin sınav ücretlerini de karşıladıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizin derslerine ve çalışmalarına odaklanmaları, onların hedeflerine emin adımlarla ilerlemeleri adına her türlü imkânımızla öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Canik’te KPSS, YKS ve LGS sınav ücretlerinin tamamını karşılıyoruz. Sınavlarda derece elde eden öğrencilerimizi ödüllerle buluşturuyoruz. Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz çalışmalarımız çerçevesinde, öğrencilerimize yıllık 28 milyon Türk lirası destek sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere tam destek

Öğrencilere yönelik destekleri arttırarak sürdüreceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, Bugüne kadar olduğu gibi ilerleyen süreçte de var gücümüzle öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Eğitime ve eğitim hayatına yönelik yeni projeleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

CANIK BLD HABER 12 05 2024 3

CANIK BLD HABER 12 05 2024 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber