Odabaş: AKP İl Teşkilatı neredeyse hesap uzmanı kesildi

Odabaş: AKP İl Teşkilatı neredeyse hesap uzmanı kesildi
28.04.2022
A+
A-

CHP Samsun İl Yönetim Kurulu üyesi Eyüp ODABAŞ, “İl Başkanımız Sayın Fatih Türkel’in, Samsun ekonomisini rakamlarla ortaya koyarak hükümetin halkı ne kadar çaresiz duruma getirdiğini açıklamasından sonra AKP İl Teşkilatı neredeyse hesap uzmanı kesildi. AKP İl başkanından sonra şimdi de AKP İl Başkan Yardımcısı Bülent Üstündağ, CHP’yi yalanlamaya kalkmış.” dedi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Samsun İl Yönetim Kurulu üyesi Eyüp ODABAŞ; 

Hem rakamlar hem halkın durumu ortada. 

Bize inanmıyorsanız gidin emekliye sorun, “Sizin ikramiyelere zam yapsak zenginin faizine para kalmıyordu. Sizin durumunuz iyi değil mi zaten?” diye sorun. 

Gidin işsiz gençlere sorun, “Yandaşlarımıza üçer beşer maaş verebilmek için sen işsizsin, ama ekonomi düzeliyor. Nurettin Nebati’nin gözlerine bak, ışığı göreceksin. Üstelik gemileri de karadan yürütecek” deyin. 

Domatesin, salatalığın tek tek satıldığı pazardaki vatandaşa gidin, “Her şeye zam yapıyoruz fakat siz bundan etkilenmiyorsunuz. Zamlara devam edeceğiz ki devletin KDV geliri artsın, bütçeye yama yapacağız. Fakat enflasyonla mücadele ediyor gibi görünüyoruz” deyin.

“2023’te 500 milyar hedefi koyduk, fakat bu hedefi 2053’e erteledik. Çok başarılıyız. İlk 10 ekonomi arasına girecektik ama 21. Sıraya düştük” deyin.

Sıvı yağ, şeker, ekmek kuyruğundaki vatandaşa gidin, “Savaş yıllarındaki kuyrukları kınadık. Bizim de başımıza geldi” deyin.

Unutmadan halka Lozan ile ilgili gerçeği de anlatın. Deyin ki, “Lozan’da gizli madde yok. 2023’te gizli maddelerin süresi sona erecek, biz uçuşa geçeceğiz algısı yarattık ama doğru değildi” deyin.

BUNLARI YAPIN, SONRA HALKIN PARTİSİNİ YALANLARSINIZ. dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber