Öcal pazaryeri esnafından destek istedi

Öcal pazaryeri esnafından destek istedi
09.06.2018
A+
A-

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Büyük ve Küçük Pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek 24 Haziran Genel Seçimlerinde destek istedi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan ve iftar vaktine kadar süren, iftardan sonrada sahura kadar devam eden yoğun bir çalışma temposuyla vatandaşlardan destek isteyen Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Büyük ve Küçük Pazaryerini ziyaret etti.

ÖLÜME DE SITMAYA DA RAZI DEĞİLİZ

24 Haziran’da çok önemli bir tercih yapılacağının altını çizen Mustafa Öcal, ‘’Geleceğimiz için önemli bir tercih yapacağız, geleceğimiz için değiştireceğiz. Bu millet ölüme de, sıtmaya da razı olmayacak. Daha iyisi ve daha güzeli mümkün. Bu sömürü düzenine, ezen ve ezilen düzenine, haksız düzene mecbur değiliz. Emeğimizin, alın terimizin karşılığını almak istiyoruz. Acaba bugün evimize ekmek götürebilecek miyiz diye düşünmeyelim istiyoruz. Bolluk ve bereket dönemi yeniden başlasın diyoruz. Refah’ın bereketini yeniden getirelim istiyoruz’’dedi.

PANSUMAN TEDBİRLER BIRAKILMALI

Memleketin ekonomik olarak ciddi bir vahametin içerisinde olduğuna dikkat çeken Öcal, ‘’Dolar almış başını gidiyor. Üretim yok. Tarım ve hayvancılık bitmiş. Köyler boşalmış. Köylü tavuk bile beslemiyor artık, gelip yumutasını süpermarketlerden alıyor. IMF’ye borcumuz bitmiş ama bir yandan Dünya Bankasına borçlanmışız. Varlık Fonu kurulmuş önemli kuruluşlarımız kredi alabilmek için ipotek ettirilmiş. Milli servetimiz yollara, köprülere gömülmüş. Tüketim ekonomisi milleti ve devleti tüketmiş. Birde narkozlanmışız, tüm bu olup bitenler karşısında duyarsızlaşmışız. Biz geziyoruz, anlatıyoruz, bir çimdik atıyoruz. İnşallah milletimiz bize kulak verecek bizde bu düzeni değiştireceğiz’’şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.