Nurullah Genç Canik’te vatandaşlarla buluşacak

Nurullah Genç Canik’te vatandaşlarla buluşacak
02.01.2023
A+
A-

Canik Belediyesi, ilçede vatandaşlara yönelik düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerine yenilerini eklemeye, unutulmaz programlara imza atmaya devam ediyor.

 ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında şiirleri ve başarıya ulaşmak konu başlığında anlattıklarıyla gönüllerde taht kuran yazar ve şair Prof. Dr. Nurullah Genç, ilçede düzenleyeceği konferansla vatandaşlarla bir araya gelecek. ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında yazar ve şair Prof. Dr. Nurullah Genç’in katılımıyla düzenlenecek ‘Başarmak Hiç Kolay Olmadı’ adlı konferans 9 Ocak 2023 tarihinde saat 18.00’da Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Canik Belediyesi’nden Özel Etkinlikler

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında yıl boyunca ilçede vatandaşlar için kültür ve sanat etkinlikleri düzenleneceğini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonumuz kapsamında ilçemizde birbirinden özel kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Şiirleri, başarıya dair anlattıkları ve gerçekleştirdiği çalışmalarla insanımızın gönlünde yer edinmiş Prof. Dr. Nurullah Genç’i sezonumuz kapsamında ilçemizde düzenleyeceği konferansla vatandaşlarımızla bir araya getireceğiz. Prof. Dr. Nurullah Genç ile birlikte şiir, bilgi ve sohbet eşliğinde her anlamıyla dolu dolu bir program gerçekleştireceğiz. Sezonumuz kapsamında yıl boyunca ilçemizde vatandaşlarımız için özel kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. 

Her Yaştan Vatandaşa Hitap Edecek

İlçede her yaştan vatandaşa yönelik etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonumuzda düzenlenecek etkinlikleri belediyemiz sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiğimiz anket çalışmasıyla vatandaşlarımız belirledi. Bizlerde vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda etkinlik takvimini oluşturduk. Sezonumuzda her yaştan vatandaşımıza hitap eden konferans, söyleşi, tiyatro, konser, sinema, eğitim, kültür gezileri ve daha birçok alanda kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz. İnşallah ilçemizde vatandaşlarımızla birlikte kültür ve sanatla dolu bir yıl geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Canik Belediyesi’nin ilçedeki vatandaşları kültür ve sanat etkinleriyle buluşturduğu ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında yazar ve şair Prof. Dr. Nurullah Genç tarafından gerçekleştirilmesi planlanan ancak Prof. Dr. Genç’in sağlık sorunları nedeniyle ertelenen ‘Başarmak Hiç Kolay Olmadı’ adlı konferans 9 Ocak 2023 tarihinde saat 18.00’da Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber