Neslihan Hancıoğlu’nu Eleyen CHP Samsun’da Düşüşe Geçer!

Neslihan Hancıoğlu’nu Eleyen CHP Samsun’da Düşüşe Geçer!
10 Nisan 2023 01:48
A+
A-

14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken CHP’nin Samsun milletvekili listesinde Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun listede yer almaması şaşkınlık yarattı.

Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun Samsun’dan tekrar aday gösterileceği gündemden hiç düşmez iken CHP tarafından açıklanan milletvekili aday listesinde Hancıoğlu’nun ismi yer almadı. Neslihan Hancıoğlu mecliste Samsun’un bir çok sorununu gündeme taşımış Samsunluların beğenisi toplamıştı.

Milletvekili Neslihan Hancıoğlu Samsun CHP siyasesinde toparlayıcı rol almıştı. CHP’ye Samsun’da büyük siyasi ivme kazandırılıcağı düşünülen Hancıoğlu’nun aday gösterilmemesi CHP Samsun siyasetini olumsuz etkileyeceği gündemde yerini aldı.

NESLİHAN HANCIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA!

Milletvekili Neslihan Hancıoğlu aday gösterilmemesi ardından sosyal medyadan açıklamada bulundu;

28. dönemde parlamentoda, bayrağı yol arkadaşlarım devralacak.
Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, partimin bir neferi ve evladı olarak; iktidar mücadelesinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Mutlu ve güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.
Ülkemizin ve Samsun’umuzun çözüm bekleyen bütün sorunlarını biliyoruz ve tüm bu sorunları çözmeye de bütün benliğimizle talibiz.
Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır dedi.

CHP’nin Samsun Milletvekili aday Listesi’nde Neslihan Hancıoğlu yok;

1-Murat Çan
2-Mehmet Karaman Saadet Partisi
3-Mustafa Yeşilyurt Gelecek Partisi
4-Nazan Güneysu
5-Mehmet Özdağ
6-Suat Yıldız
7-Neşe Kangüleç
8-Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır
9-Özler Yılmaz belirlendi.

NESLİHAN HANCIOĞLU KİMDİR?

Neslihan Hancıoğlu 1 Eylül 1963’de Ünye’de doğdu. Neslihan Hancıoğlu’nun baba adı Nihat, anne adı Müberra’dır. Bankacı olan Neslihan Hancıoğlu, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi anabilim dalında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi tezsiz Lisansını tamamlayan Hancıoğlu, Şekerbank T.A.Ş. Bafra, Samsun, Ünye şubelerinde yöneticilik ve Müdürlük görevinde bulundu. 2010 yılında Samsun İlkadım İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı, 2011 de Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Yönetiminde İl Sekreterliği yaptı. 2015 Genel Seçimlerinde Samsun 3.sıra Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı, Kasım 2015’te 4.sıra milletvekili adayıydı. Neslihan Hancıoğlu, orta derece İngilizce biliyor. Evli ve 2 çocuk annesidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.