Necattin Demirtaş; Tedbirlerde gevşemeye izin vermeyiz

Necattin Demirtaş; Tedbirlerde gevşemeye izin vermeyiz
03.05.2020
A+
A-

1-3 Mayıs tarihleri arası uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince halka verilen hizmetler ve Covid-19 mücadelesinde hiçbir aksaklık yaşamadıklarını belirten Başkan Demirtaş; “Bu virüs ile mücadelemiz ilk günkü disiplin ve özveri ile devam ediyor” dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında yürütülen korona virüs mücadelesi aralıksız devam ediyor. Sokağa çıkma yasağını fırsat bilen Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri köpüklü ve ilaçlı su ile İlkadım’ı sokak sokak yıkarken bir yandan da ilçe genelindeki tüm yeraltı ve yerüstü konteynerleri düzenli aralıklarla dezenfekte ediyorlar.

Vefa Timi vatandaşların taleplerini karşılamaya devam ederken İlkadım Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarını da sahipsiz bırakmıyor. Daha birçok hizmeti aynı anda yürüterek vatandaşların evde kalmaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Halkımızın sağlığı için her an görevimizin başındayız” diye konuştu.

-DEMİRTAŞ; “TEDBİRLERDE GEVŞEMEYE İZİN VERMEMELİYİZ”
Covid-19’a karşı ilk günden bu yana disiplinli bir mücadele yürüttüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Bu mücadelemizin sonuca ulaşması için tedbirlerde gevşemeye izin vermemeliyiz. İlkadım Belediyesi olarak tüm yurtta olduğu gibi bu virüs ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Belediyemizin bütün çalışanları üzerine düşen görevi yerine getiriyor ve halkımızın sağlığı için özverili çalışmalarına devam ediyorlar.

Birçok hizmeti aynı anda yürütüyoruz ve halkımızdan tek beklentimizi tedbirleri gevşemeye izin vermeden aynı sıkılıkta uygulamaları. Bunun dışında yapılacak mücadeleyi bizler yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın hiç tereddüdü olmasın” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber