Necattin Demirtaş; Normalleşme süresinde de çalışmalarımıza hız vereceğiz

Necattin Demirtaş; Normalleşme süresinde de çalışmalarımıza hız vereceğiz
10.05.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi normalleşme kapsamında ilçede 11 Mayıs’ta açılacak berber ve kuaförlere dezenfekte çalışması başlatarak destek oldu.

İlkadım Belediyesi, ilçede faaliyete geçecek olan berberler ve kuaförlerde ilaçlama çalışmasını sürdürüyor. Çalışma kapsamında ilçede bulunan iş yerleri özenle dezenfekte ediliyor. Bugüne kadar yüzlerce noktada dezenfekte çalışması yapan İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri, 11 Mayıs tarihinde yeniden faaliyete geçecek olan berber ve kuaför işletmelerini hijyenik hale getiriyor. Samsun Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası ile iş birliği halinde gerçekleştirilen çalışmalarda Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, özellikle virüsid, bakterisid karşı etkili olan antiseptik dezenfektan ilacı kullanılıyor. Gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirten esnaflar da dezenfekte çalışmalarını ellerindeki cep telefonları ile sosyal medyalarda paylaşım yaparak İlkadım Belediyesi’ne toplum sağlığına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

İlkadım Belediyesi olarak salgının başından itibaren gerekli tüm tedbirleri halkımızın sağlığı ve rahatı için aldıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;“ Esnafların ve vatandaşların, hijyen ve kurallara uymaları koşulunda bu süreci en iyi şekilde hep birlikte atlatılacağına inanıyorum. Alınan tüm tedbirler ve kararlar bizim sağlığımız için lütfen kurallara uyalım. Koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye olarak mümkün mertebe yapılabilecek her türlü çalışmayı ivedilikle yaptık. Normalleşme sürecinde de üstümüze düşen vazifeleri eksiksiz yerine getireceğiz. Normalleşme sürecinde açılacak her alana belediye olarak dezenfekte ve temizlik çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Amacımız; koronavirüsün yayılımını durdurmak ve engellemektir. Bu vesileyle halkımızdan ve esnaflarımızdan rica ediyoruz; koronavirüs tam anlamıyla sona ermedi, tedbirlerimizi en iyi şekilde uygulamaya aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edelim, lütfen rehavete girmeyelim. Esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber