resim yükle

Necattin Demirtaş Neye Göre 9’uncu Sıradan Güvenilir Başkan?

Necattin Demirtaş Neye Göre 9’uncu Sıradan Güvenilir Başkan?
11.04.2023
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan kamuoyu anketinde 9’uncu sıradan güvenilir başkan olarak yer alması Samsun’da şaşkınlık yarattı.

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan anket çalışmasında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş 9’uncu sıradan güvenilir başkan olarak yer alması akıllara Başkan Necattin Demirtaş’ın seçildikten sonra ilkadım Belediyesi’nde yaşanan olayları akıllara getirdi.

Başkan Necattin Demirtaş seçimi kazandıktan sonra İlkadım Belediyesi’nde neler yaşandı ?

Seçildikten sonra devir teslim töreni sırasında seçmeni ile telefon numarasını paylaşan Necattin Demirtaş’a oy veren seçmeni o numaraya hiçbir şekilde ulaşamadı.

KENDİSİ İÇİN OY KULLANAMADI! BAŞKAN OLDUĞU İLÇEDE İKAMET ETMİYOR!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsun’un Atakum ilçesi Taflan mahallesinde ikamet ettiği bilinirken seçim süreçinde ikametinin Atakum ilçesi Taflan mahallesinde olduğu için kendisine İlkadım ilçesinde oy kullanamadığı yine iddialar arasında olurken başkan seçildikten sonrada Atakum ilçesinde ikametini sürdürdü.

SEÇİLDİKTEN SONRA SEÇİLDİĞİ PARTİYİ UNUTTU!

MHP’li ve ülkücü kimliği ile bilinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş cumhur ittifakı tarafından aday gösterilmeyince MHP’den istifa ederek İYİ Partiye geçmiş ve İYİ partiden belediye başkanı seçilmişti. Necattin Demirtaş’ın seçildikten sonra yaptığı açıklamada Ben İYİ Partili değilim ben CHP’li de değilim. İyi Parti’ye misafir olarak geldim açıklaması İYİ Parti cephesinde kızgınlık yarattı. Seçildikten sonra İYİ Parti’yi unutup MHP ve AK Parti’ye geçme çalışmalarına hiç ara vermeden gizli kapılar ardında devam etti.

HURDA HIRSIZLIĞI!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, döneminde, belediye personelinin karıştığı hurda demir hırsızlığına karışan kişilerin 24 bin TL’lik malzemeyi 4 bin 800 TL’ye satmak için başka bir hurdacıyla anlaştığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Belediyemiz zarara uğratılmıştır açıklaması yaparken devletin belediyesinde çalışan personelin belediye ye ait hurdaları çalıp satması belediyedeki denetim eksikiğini ve başı boşluğu gözler önüne serdi .

ZİMMETE PARA GEÇİRME!

2020 yılı Kasım ayında ortaya çıkan İlkadım Belediyesi’nde zimmete para geçirme olayında, belediye personeli C.G.’nin zimmetine  856 Bin 381 Lira 16 Kuruş para geçirdiği ortaya çıkmış zimmete para geçirme olayını İlkadım Belediyesi tespit edemezken bir bankanın üsülsüzlüğü tespit etmesi İlkadım Belediyesi’ndeki denetim boşluğunu ortaya çıkarmıştı. Zimmetine 856 Bin 381 Lira 16 Kuruş para geçiren C.G. ise tutuksuz olarak yargılanıyor.

BAŞKAN NECATTİN DEMİRTAŞ, KENDİSİNE DESTEK VERENLERİ İŞE ALMADI! KENDİSİNE TERÖRİST MUAMELESİ YAPANLARI KADROLU İŞE ALDI!

İlkadım Belediye Meclisi, 11 gündem maddesini görüşmek konuşan Başkan Necattin Demirtaş; “Bana ‘terörist’ diyen işçileri attım” demişti. Bana ‘terörist’ dediklerine dair elimde belgeler var ifadelerini kullanmıştı. Başkan Necattin Demirtaş’ın kast ettiği kişiler Cumhur ittifakının adayı Erdoğan Tok’a destek veren kişileri hedef göstermiş, Başkan  Demirtaş, Cumhur ittifakına destek veren ve seçimlerde kendisine oy vermeyip cumhur ittifakının adayı Erdoğan Tok’u destekleyen kendisi İYİ Parti’li olduğu için  terörist muamelesi yapan AK Parti’li  ve MHP’li meclis üyelerinin yakınlarını meclis kararıyla sözleşmeli memur olarak işe alınmasına öncülük ederken bu ne ne yaman çelişki sözü akıllara geldi.

SÖZ VERDİ İŞE ALMADI!

İlkadım Belediyesi önünde, 31 Mart seçim öncesi kendilerine iş sözü verilip seçimde Necattin Demirtaş için çalışan çok sayıda vatandaş belediye önünde eylem yaparken bazıları yaşadıkları mağduriyeti “İş bulduk bize işi bırakın gelin dediler ama aylarca bizi işe almadılar. İşimizden olduğumuz gibi ailelerinden bu nedenle boşananlarda oldu. Kandırıldık” diyerek açıklamada bulunmuşlardı. Başkan yardımcı olan Ramazan Bayraktar ile iş sözü verilen çok sayıda vatandaş arasında eylem sırsında gerginlik yaşanmıştı.

300 BİN RÜŞVET İDDİASI!

İlkadım Belediyesi’nde görevli olan Aydın Ekiz, sosyal medyadan yayınladığı paylaşımda, bir işadamından 300 Bin lira rüşvet istendiği, şantiyedeki hurdaların el altından satıldığı, belediyede rüşvet çarkının döndüğü, bazı amir ve müdürlerin köydeki evlerinin bazı müteahhitler tarafından bedava yaptırıldığı gibi yolsuzluk iddiaları gündeme taşımış İlkadım Belediye Başkanı bu açıklamaya sesiz kalmış  sosyal medyadan açıklama yapan Aydın Ekiz’in görev yerini değiştirmişti. Belediye personeli Aydın Ekiz’in rüşvetle, köyüne ev yaptıran amir ve müdürler var iddiasına İlkadım Belediyesi sessiz kalmıştı.

YIKIM RANTI!

İlkadım Belediyesi  Zafer Vergi Dairesi binasının yıkım işini alan E.Y. adlı müteahhit ve Fen İşleri Müdürü’nün karıştığı öne sürülen yolsuzluk iddiaları gündeme gelirken konudan bi haber olan İlkadım Belediyesi konunun araştırılacağı açıklaması yaptı.

BELEDİYE PERSONELLERİNE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

İlkadım Belediyesinde bazı çalışanlara narkotik polisleri tarafından operasyon yapıldığı iddiası gündeme gelirken çok sayıda belediye çalışanının uyuşturucu olayı ile ilgili gözaltına alındığı iddia edilmişti.

Tüm bunlar yaşanırken ORC Araştırma Şirketi’nin İlkadım Belediye başkanı Necattin Demirtaş’ı neye göre 9’uncu sıradan güvenilir başkan gösterdiği sorusunu akıllara getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.