Necattin Demirtaş, Çalışmaları yakında takip ediyor, öneri ve istekleri dinliyoruz

Necattin Demirtaş, Çalışmaları yakında takip ediyor, öneri ve istekleri dinliyoruz
07.05.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi dünyayı tehdit eden koronavirüs ile mücadelesini aralıksız sürdürürken bir yandan da ilçede yol sorununa çözüm üretmek yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, imar planında yol olarak gözüken, ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yaşar Kutbay, koordinasyonunda başlatılan yeni yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam eden ekipler İlkadım ilçesinde imar yol açma çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda ve bir program dahilin de yol açma çalışmalarına bozulan daha önce açılmış yolları da ekleyerek onarım ve bakım faaliyetlerini sürdürüyor.

Kıran Mahallesi 94 Sokakta 10 metre genişliğinde yeni yolları halkın hizmetine sunan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı programlı çalışma hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlçemizde yeni açılacak yolların tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bir şehrin gelişmesinde öncelikli olarak yeni yolların açılması demek trafiğin ve ulaşımın rahatlamasını demek. Kısıtlı imkanlarla ve halkın taleplerini buluşturan bir çerçevede hazırladığımız 2020 programı dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi en acil ihtiyaçlardan başlayarak ilçemizin asfalt, yol açma, refüj, kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Maalesef eksikler çok ve vatandaşlarımız haklı olarak bir an önce sorunlarının çözülmesini istiyor. İlçemizde şu ana kadar 20 kilometre imar yol çalışmalarını bitirdik. Hizmet atağımız aralıksız sürecek. Şehir imar planında bulunan ve kullanıma açılamayan imar yollarını açmaya devam ediyoruz. Çalışmaları yakından takip
edip, mahalle sakinlerinin öneri ve isteklerini dinliyoruz’ dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber