Mustafa Demir’den Şaşırtan Açıklama! Her Hafta Test Yaptırıyorum

Mustafa Demir’den Şaşırtan Açıklama! Her Hafta Test Yaptırıyorum
03.12.2020
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, belediyede korona virüs kapan kişi sayısını 40 olarak açıkladı.

Kendiside temaslı olan ve toplantı ile açılışlara katılarak yaygın medyaya haber olan Başkan Demir, vatandaşlara maske ve mesafe uyarısı yaptı

Samsun’da korona virüs vaka sayılarında yüzde 100 artış meydana gelirken, Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ, hukuk birimi ve en son Genel Sekreter İlhan Bayram ile Yardımcısı Zennube Albayrak’ın yakalandığı virüs, belediyede yayılmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, virüse yakalanan belediye personel sayısını 40 olarak açıkladı, 40 kişininde temaslı durumda olduğuna işaret etti.

Salıpazarı, Yakakent, Bafra ve Havza Belediye Başkanları ile AK Parti İl Başkanı’nın korona virüs kaptığı, Çevre Bakanı’nın iştirak ettiği toplantıya katılıp temaslı duruma düşen ve karantinada kalmayıp toplantı ve açılışlara katılan Başkan Demir, vatandaşa ise maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı.

HER HAFTA TEST YAPTIRIYORUM
Maske, mesafe ve hijyenin olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Demir, “Sık sık vatandaşlarımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. Toplu taşımaya özellikle dikkat ediyoruz. Şu anda konuşurken bile herhangi birimizde belirti olmayan pozitif durumu olabilir. Ben her hafta test yaptırıyorum. Belediyemizde de bizim 40’a yakın insanımız pozitif vaka durumunda Yaklaşık 40’a yakın insanımızda temaslı durumda. Belediyemizde tedbir almamıza rağmen bu olabiliyor. Samsun özellikle bölge merkezi, gurbette çok insanı var. Akraba, sosyal ilişkileri, kültürel ilişkileri, aile ilişkileri kuvvetli bir şehir. Özellikle son hafta içerisinde bu yayılımın olduğunu görüyoruz. Bunda ‘bana bulaşmaz’ diyen bir kısım ihmalinde payı var. Yakın bir gelecekte bu pik yaptığı dönemden tekrar bir düşüşe geçmeyi umuyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber