Mustafa Demir ve Halil Akgül’den fetö imamı olduğu iddia edilen kişiye ziyaret

Mustafa Demir ve Halil Akgül’den fetö imamı olduğu iddia edilen kişiye ziyaret

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde faaliyet gösteren ve dünyaca ünlü tekstil mağazalar zinciri LC Waikiki‘ye ürün üreten tekstil firmasının sahibi Hüseyin Karaman (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanmış Salıpazarı ilçesi fetö imamı olduğu iddia edilmişti.

HÜSEYİN KARAMAN HAKKINDA SALIPAZARI FETÖ İMAMI İDDİASI
Gazete Gerçek’ten Gülsüm Atik’in haberine göre Hüseyin Karaman hakkında FETÖ İddianamesinde dikkat çeken diğer bir bölüm ise TMSF’ye devredilen HK Tekstil‘in sahibi Hüseyin Karaman ile ilgili. Karaman’ın FETÖ’nün ‘Salıpazarı İmamı’ olduğu iddia edilirken, gizli bir tanığın ifadeleri de yer alıyor. Karaman’ın ABD’de Washington, Laurel Mary Land, New York ve Dallas şehirlerinde çekilen resimlerin yanı sıra Pensilvanya’yı sık sık ziyaret ettiğine ilişkin belgeler de iddianamede yer alıyor.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, geçtiğimiz günlerde HK Tekstil Sahibi Hüseyin Karaman‘ın fabrikasını ziyaret ettiğini de kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunmuş Salıpazarı Halil Akgül ve Ak Parti Salıpazarı ilçe teşkilatı ile bereber hakkında FETÖ imamı olduğu iddia edilen ve yine (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanmış olan kişiyi ve fabrikasını ziyaret etmesi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu lafını akıllara getirdi.

HÜSEYİN KARAMAN FETÖ’DEN TUTUKLANDI
Salıpazarı ilçesinde 2010 yılında faaliyete geçen ve sadece dünyaca ünlü tekstil mağazalar zinciri LC Waikiki’ye ürün üreten HK Tekstil Konfeksiyon Tekstil Sanayi A.Ş’nin sahibi Hüseyin Karaman, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanmış Salıpazarı ilçesi fetö imamı olduğu iddia edilmişti.

BUNA RAĞMEN MUSTAFA DEMİR VE HALİL AKGÜL, AK PARTİ SALIPAZARI TEŞKİLATI ZİYARETE GİTTİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, sosyal medyada, “‪Salıpazarı Belediye Başkan Adayımız Halil Akgül, İlçe Başkanımız İsmail Yaman ve AK Parti teşkilat üyelerimiz ile birlikte HK Tekstil sahibi Hüseyin Karaman’ın fabrikasını ziyaret ettik. Üretime ve istihdama katkı sağlayan tüm işveren kardeşlerimize Allah kolaylık versin.‬” mesajı vermişti.

paylaşım 1

Seçim öncesi FETÖ bağlantılı olduğu iddia edilen bir fabrikayı ziyaret etmesi ve bu fabrikanın sahinin ilçe fetö’nün imamı iddiası olmasına rağmen burayı seçim kapsamında Mustafa Demir’in burayı ziyaret etmesi Samsun’da vatandaşlar tarafından şakınlık yaratırken neler oluyor sorusunu akıllara geldi.

MUSTAFA DEMİR BAKANLIĞI DÖNEMİNDE AYNI YERİ ZİYARET ETMİŞ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Bakanlık yaptığı dönemde yine bu fabrikayı ziyaret etmiş yani FETÖ soruşturması başlamadan öncede bu fabrikayı ziyaret etmiş o dönem yaptığı ziyaretin fotoğrafı fabrikanın duvarına asılmış.

ziyaret

FABRİKANIN MÜLKİYETİ SALIPAZARI BELEDİYESİ’NİN
Hüseyin Karaman (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanmış Salıpazarı ilçesi FETÖ imamı olduğu iddia edilmiş bu gelişmeler üzerine yine o dönem Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, fabrika mülkiyetinin belediye’ye ait olduğunu, belediye encümeni kararıyla firma ile yapılan sözleşmenin de tek taraflı feshedildiğini söylemişti. Gelinen son noktaya bakıldığında Samsunlu vatandaşlar konun kafa karıştıran bir duruma geldiğini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN FETÖ İLE BAĞLANTI ŞAHISLARIN AYIKLANACAĞINI BELİRTMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partiye dönük çalışmalarında başlayacağını, FETÖ ile bağlantılı olan şahıslarında ayıklanacağını belirtmişti.

Samsun´da sahibi FETÖ´den tutuklanan tekstil fabrikasının 380 çalışanı işsiz kaldı

ÇARSİAD iddianamesi tamam 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber