Mustafa Demir, Atakum’da meşalelerle karşılandı

Mustafa Demir, Atakum’da meşalelerle karşılandı
22.02.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, meşalelerle ve sevgi gösterileriyle karşılandığı Atakum’un aksu Mahallesi’nde, “Yatırımcıların önünü açarak sanayi hamlesi başlatacağız” müjdesi verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Samsun’un her mahallesinde halkla buluşan Mustafa Demir, “Bu seçimler Samsun’umuz ve ülkemiz için son derece önemli. Halkımıza bunu anlatmak için gece gündüz demeden sahadayız” dedi.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında Atakum İlçesi Aksu Mahallesi’nde halkla buluştu. Cumhur İttifakı’nın Atakum’da AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu’nun eşlik ettiği Mustafa Demir, kendisini meşalelerle karşılayan ve büyük sevgi gösterisinde bulunan Aksu sakinlerine hitap etti.

TÜRKİYE’NİN GELDİĞİ NOKTA

Türkiye’nin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişten sonraki ilk seçimler olduğuna dikkat çeken Mustafa Demir, “Bu seçim Samsun için 2 türlü önemli. İttifakın adayıyız. İttifak çok önemli, bunun değerini zamanla anlayacağız. Türkiye çok farklı bir yere geldi. Hatırlarsanız ilk geldiğimiz dönemlerde parasını verdiğimiz halde 4 adet İHA’yı vermediler. Ama ne oldu şimdi, sadece Ukrayna’ya 12 tanesini biz satıyoruz. Hem de dünyanın en gelişmişini” dedi.

HİZMETLER ARTIK BELEDİYENİN İŞİ

Yerel seçimlere 1 ay gibi kısa bir sürenin kaldığını hatırlatan Demir, “Hepiniz, bu bölgede ne kadar mahalle varsa maksimum düzeyde destek istiyoruz. Ülkemizin bekası, istikrar, gelecek için. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik artık yüzde 51 oyu alamayan kimse bu ülkeyi yönetemeyecek. Koalisyon dönemleri bitti. Yerelde de hizmetler artık tüm işler ve yatırımlar büyük ölçüde belediyeler tarafından yürütülecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonra ilk yerel seçim 31 Mart’ta. Türkiye’ye en iyi örnek olabilecek. Burada da hepinizin katkısı olacak” diye konuştu.

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜCÜ ARKAMIZDA…’

10 gün içerisinde projelerini açıklayacağını da ifade eden Mustafa Demir, “İlçe başkanımız, meclis üyeleri ile birlikte, teşkilatlarımızla, MHP ve AK Parti fark etmiyor hep birlikte, gönül gönüle, ilçe belediyesi, büyükşehir, milletvekillerimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, belediyecilik ile ilgili genel başkan yardımcımız, Fuat Köktaş, bakanımız Ahmet Demircan, Orhan Kırca, bu kardeşlerimiz ile birlikte el ele gönül gönüle, bir de cumhurbaşkanımızın gücü var arkamızda. Samsun’u 31 Mart’tan sonra hep birlikte, genç kardeşlerim sizin için şaha kaldıracağız. İstihdamda çok sayıda projelerimiz var” dedi.

‘İŞ BİTMEDEN KİMSEYE UYKU YOK!..’

Zihni başkanım ve beni tarihi bir oyla kazandıracaksınız. Bu sorumluluğu bize vereceksiniz. Söz veriyorum; ekip kuracağız. Mahalleler arasında toplantı yapacağız, öncelik sırasına dizeceğiz. Büyükşehrin yolu, küçük şehrin yolu ayrımcılığını kaldıracağız, ekibi size teslim edeceğiz. Arazi yolları, bağlantı yollarını yapacağız. Hatta iş bitene kadar muhtarlarımız evlerinde yatmayacak. Meclis üyeleri de 1’er hafta nöbet tutacaklar. Orada işi takip edeceğiz. Takip etmediğin, görmediğin iş senin değildir.”

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, göreve gelir gelmez Saathene Meydanını trafiğe açacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Tuhafiyeciler Odası tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında STK temsilcileri ve esnaf ile bir araya geldi. Programa İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, Samsun Sabit Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Yol-İş Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ile çok sayıda esnaflar katıldı. Ulaşımdan, trafiğe, otoparktan, ticari hayatın canlanmasına yönelik birçok alanda önemli projeler hazırladıklarını altını çizen Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş ve esnaflarla gerçekleştirdiği toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeleri ile birlikte hayata geçirecekleri önemli projeleri tek tek açıkladı.

‘’OTOPARK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK’’

Şehir merkezinde ticari canlılığın kaybolduğunu bunu yeniden harekete geçirecek projeler hazırladıklarını söyleyen Mustafa Demir, şehir dışından gelen insanların otopark ve ulaşım engelleri nedeni ile Samsun şehir merkezine artık gelmediklerine işaret ederek, “Göreve gelir gelmez Samsun’un otopark ve ulaşım konusunda yaşadığı ciddi sorunları kalıcı olarak çözeceğiz. Öncelikle Anakent İş Merkezinin olduğu o binayı yıkacağız. Anakent İş Merkezi’nin altına otopark, üstüne ise yaşam alanı yapacağız. Yine Subaşı bölgesinde bir otopark yapacağız. Şehir merkezinde otopark ve ulaşım konusunda yaşanan ciddi sorunları kalıcı olarak çözeceğimiz bu projeler hayata geçtiğinde, Samsun’da ticaret yeniden canlanacak, şehir cıvıl cıvıl olacak.  Samsun merkezini yeniden nakış nakış dokuyacağız. İnsanlar eskiden olduğu gibi yine şehir merkezine gelerek alış verişlerini yapacaklar” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, down sendromlu çocuklar ve aileleriyle buluştu, “Gönül belediyeciliği yaparak her insanımızın hayatına güzellik katacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “Cumhurbaşkanımızın 31 Mart’taki belediyecilik sloganı gönül belediyeciliği. Gönül belediyeciliğinin asıl hedefi ise yaşayan her insanımızın hayatına bir güzellik katmak” dedi.

MELEK YÜZLÜLER İLE BULUŞTU

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Atakum Down Kafe’de down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Melek Yüzlüler’in yakın ilgi gösterdiği Mustafa Demir, ailelerle sohbet edip sorunlarını dinledi.

‘BELEDİYE, İNSANA HİZMET EDER’

Belediyelerin insana hizmet etmek için var olduklarını ifade eden Mustafa Demir, “Bildiğiniz gibi bugüne kadar Türkiye’de yapılan belediyecilikten anladığımız şuydu; Belediye, daha çok yol yapar, kanalizasyon yapar, otopark yapar. Hep böyle yapıyla, şehirle alakalı şeyler. Halbuki belediye insana hizmet eder. Nasip olursa Samsun’un şehirleşmeyle, yapılaşma ile ilgili tüm problemlerini halledeceğiz. Otopark problemi varsa yıkarsınız bir yeri otopark yaparsın çözersiniz. Trafik sıkışıklığı varsa alternatif yollar üretirsiniz. Düzenleme yaparsınız, çözersiniz. İmar planları yapar şehirleri büyütürsünüz. Parklar yaparsınız” dedi.

‘YARADANIN ÇOK ÖZEL KULLARI…’

Gönül Belediyeciliği‘ne vurgu yapan Demir, “Gönül belediyeciliğinin asıl hedefi ise yaşayan her insanımızın hayatına bir güzellik katmak. Bu alanda da özellikle çocuklarımız ki çocuklarımızın içinde de en özel çocuklarımız, sizin yavrularınız, bizim yavrularımız. Bu çocuklar hepimizin. Biz hem sizinle tanışmak hem de seçim sathındaki son döneme girmeden, şuanda proje hazırlıklarımız var. Sizler ne istersiniz, sizleri bu çocuklarımızla beraber daha mutlu veya sizi daha değerli kılan, hayatınıza nasıl dokunabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz. Şuna inanıyorum Yaradan, şu anda bu çok özel kullarını size emanet etmesinin bir muradı var. Ne yaşıyorsunuz, bağınız, duygu dünyanız, beyin dünyanız nedir? Yarın sorumluluğu bana verdiğinizde, belediye başkanlığı bittiğinde sizlerle ilgili bir şeyler yapabilecekken yapamamış olmanın vebaliyle gitmek istemem. Sizin gibi burada olmayan çok ailemiz var. İstiyoruz ki burada sizin için bir şeyler yapalım” diye konuştu. “Doğru şeyler yapmak istiyoruz. Bunda samimiyiz. İnanın bu program bizim çok önem verdiğimiz bir program. Bundan sonraki 5 yılımda sorumluluğu aldığımda, çalışma arkadaşlarımla beraber, hocalarımızla beraber ‘nasıl doğru yaparım’, bunları dinlemek ve sizleri tanımak için bir araya geldik. Mümkünse sizin konuşmanızı, sizin de ifadelerinizi not alacağız. Seçim sırasında proje aşamamızda bunlar bizim icatlarımıza yansıyacak. Seçimden sonra da nasip olursa tekrar bir araya gelip o bizim hazırlıklarımızı sizlerle bir gözden geçirmek istiyoruz. İnanın ifade ettiğiniz yapılabilecek ne varsa yapma kararlılığındayız. Hizmet noktasında hedef alacak olduğumuz kardeşlerimizsiniz, büyüklerimizsiniz’’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.