Musa Arslan: İlkadım için önemli projeler hazırladık

Musa Arslan: İlkadım için önemli projeler hazırladık

AK Parti İlkadim Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan, “İlkadım’da sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmayacağız” dedi.

Seçim çalışmalarına 7 aydır devam eden AK Parti İlkadim Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan İlkadım için iddialı açıklamalarda bulundu. Arslan “Bu halk bizi, biz de halkımızı seviyoruz. İlkadım da yek vücut olduk. Partimiz için gece gündüz demeden çalıştık. Elbetteki sonra kararı her zaman olduğu gibi halķımız verecek” dedi.

16 yıldır AK Parti’nin neferi olduğunu bundan sonra da aynı anlayışla yola devam edeceğini sözlerine ekleyen Arslan ” Bizim meselemiz memleket meselesi. Biz halkımıza sevdalı insanlarız. Onlar her şeyin en güzeline layıķ. Şahsıma görev tevdi edildiği takdirde gece gündüz halkım için çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.

İlkadım için özellikle istihdama dönük projeler hazırladıklarını ve seçildiģi takdirde bu projeleri hemen hayata geçireceklerini dile getiren Arslan” İlkadım’ da en büyük hedefimiz işsizlikle mücadele olacak. Gençlerimize iş alanları açmak istiyoruz. Bu konuda uzun süredir üzerinde geniş bir ekiple çalıstığımız konular var. Hepsini halkımızla birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber