Muhsin Yüksel CHP’den Atakum Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı

Muhsin Yüksel CHP’den Atakum Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı
04.09.2018
A+
A-

Uzun yıllar bürokrasinin her kademesinde devlete önemli hizmetler veren, halkçı ve sosyal kişiliğiyle bilinen ve sevilen E.Sendikacı -Gayrimenkul Uzmanı Muhsin Yüksel CHP’den Atakum Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

ÇAĞDAŞ ATAKUM İÇİN

Önümüzdeki yıl Mart Ayında yapılacak Yerel seçimler öncesi Belediye Başkanlığına aday olmak isteyenler siyaset sahnesine çıkmaya başladı.

Bu isimlerden ilk olarak siyaset sahnesine çıkansa uzun yıllar bürokrasi de devlete önemli hizmetler vermiş bir isim olan E.Sendikacı ve Gayrimenkul Uzmanı Muhsin Yüksel oldu.

Özellikle Samsun’un ilçelerinde ve köylerinde tanınan ve sevilen bir isim olan aslen Çarşamba ilçesinde doğan Yüksel, yaşadığı ilçe olan Atakum’un yıllardır yanlış yönetildiği ve hak ettiği yere gelemediği için Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu ifade etti.

Atakum ilçesinin Üniversitesi ve genç nüfusuyla büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Muhsin Yüksel,bu potansiyelin yıllardır yeterince değerlendirilemediğini söyledi.

PARLAYAN YILDIZI OLABİLİRDİ

Yüksel ‘Bu güne kadar iş başına gelen yönetimlerin dar bakış açısı ve beceriksizlikleri yüzünden Samsun’un değil Karadenizin cazibe merkezi olması gereken Atakum ilçemiz ne yazık ki bu gün hak ettiği yerde değildir.
Eğitim ve kültür seviyesi yüksek Çağdaş, bilinçli, okuyan, sorgulayan araştıran halkıyla, nitelikli gençlerin yetiştiği bilim ve ilim merkezi üniversitesiyle, Karadenizin en uzun ve güzel sahiliyle, modern ve avrupa standartlarında olması gereken yapılaşma ve şehirciliğe müsait bakir arazileri ve sayamayacağımız bir çok potansiyeliyle Atakum Samsun’un değil tüm Bölgenin parlayan yıldızı olabilirdi.’ dedi

BİZLERLE DALGA GEÇTİLER

Yüksel, ‘Ama ne yazık ki bu güne kadar iş başına gelen yönetimler Atakum’un bu potansiyellerini değerlendiremezken, yaptıkları çocuk parkları halı sahalar ve bunun gibi rutin belediye hizmetlerini dev proje olarak görerek ve göstererek, Atakum ilçemize ve bu ilçe de yaşayan bizlerle adeta dalga geçtiler.Bunları yaparken de belediye kaynaklarını hoyratça harcayarak Atakum halkına hesap dahi vermediler. Bugüne kadar emekçiler,ezilenler, haksızlığa uğrayanlar ve güzel ülkemizin cesur insanları adına her türlü mücadeleyi vermekten kaçınmayan bir isim olarak artık Atakum’un hak ettiği gibi yönetilmesi ve klasik belediyecilik anlayışını değiştirerek ilçemizin hak ettiği yere gelmesi adına bu göreve talip oldum.’ diye konuştu

ÇAĞDAŞ BİR ATAKUM

Yüksel, ‘CHP’li belediye Başkanlarının Türkiye’de neler yaptığı ortadadır. Eskişehir ve İzmir de hükümet desteği olmamasına rağmen Yılmaz Büyükerşen hocamız ve Aziz Kocaoğlu Başkanımız yönettikleri şehirleri bir Avrupa kenti yapmış, milyonlarca yerli ve yabancı turisti şehrine çekmeyi başarmıştır. Biz de sahili, yeşili ve doğal güzellikleriyle müthiş bir potansiyele sahip Atakumu Karadenizin turizm bölgesi yapmak adına bir çok projemizle donanımlı ekibimizle birlikte yola çıktık. Hala bir meydani dahi bulunmayan Atakum ve Atakum halkı her şeyin en iyisine layıktır. Nasip olurda bu göreve seçilirsek Atakum’u ortak akılla yöneteceğiz ve hak ettiği yere getireceğiz. Bunları yaparken de sloganımız ‘ÇAĞDAŞ BİR ATAKUM’ olacaktır’ dedi.

MUHSİN YÜKSEL KİMDİR?
12 Mart 1955 Samsun Çarşamba doğumlu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Samsunda tamamladı. Toprak İskan Müdürlüğü ve Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulundu. Memur sendikalarının kurulmasının yasak olduğu 1994 yılında Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonunda (KESK) bağlı YAPI-YOL Sendikasını Samsunda bir kaç yürekli arkadaşıyla birlikte faaliyete geçirdi. Çeşitli yapı kooperatifleri kurarak dar gelirli ailelerin konut sahibi olması için hizmet verdi. Samsun da daha önce yayın yapan Karadeniz Postası gazetesinde bir dönem köşe yazarlığı yaparak (HALKIN NABZI) kentin kanayan önemli bazı konularını gündeme getirmek için yazılarıyla uğraş verdi. 2001 yılının başında emekli olduktan sonra Samsun – Atakum ilçesinde gayrimenkul konusunda çalışmalar yaparak halkın tasarruflarını en iyi şekilde değerlendirmeleri adına yardımcı oldu. Halen bu çalışmalarına devam etmektedir. Atakumda ikamet etmektedir…

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.