Mobilya fuarını 39.252 kişi ziyaret etti

Mobilya fuarını 39.252 kişi ziyaret etti
17.03.2019
A+
A-

TÜYAP Samsun 4. Mobilya Dekorasyon Fuarı 39.252Kişi tarafından ziyaret edildi.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 4. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 12 – 17 Mart 2019 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir.

Tamamı Özel Dekorlu Fuar Stantları Göz Kamaştırdı
Fuara katılan üretici firmaların, ürün ve tasarımlarını sergilemek için özenle hazırladıkları stantların kalitesi, bir önceki fuarında üzerine çıkarak, sergilenen ürünlerin kalitesini daha çarpıcı bir biçimde sergiledi.

Özel Tasarım Ürünler Sergilendi
“Samsun ve Karadeniz” markasının ön plana çıkarıldığı Samsun 4. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda, Samsun’un mobilya üretim merkezlerinden birisi haline gelerek, Türkiye genelinde ilk üç sırada yer alması adına önemli bir adım daha atıldı. Fuara katılan firmalar, üretim, tasarım konusunda ne kadar yüksek kalitede ürünler ürettiklerini tüm ziyaretçilere bir kez daha gösterdi. Yüksek kalitedeki ürünler ile Samsun Mobilyası yakın zamanda yurt içi ve yurt dışı ticarette Türkiye’nin en önemli Mobilya üreticisi ve ihracatçısı olacağını bir kez daha kanıtladı.

Ülke Genelinden ve Yurtdışından 39.252 Profesyonel Ziyaretçi
39.252 profesyonel ziyaretçinin ağırlandığı fuarda; yurt içinden gelen ziyaretçilerin bayilik ve ürün tedariği konularında ikili iş görüşmeleri ve ticari bağlantılar yapmalarının yanı sıra, perakende mağazaları ve mağaza zincirlerinde Samsun ve Karadeniz Mobilyasını tanıtmak, ürün tedariği (ithalat) yapmak için önemli iş görüşmeleri ve ön protokoller gerçekleştirdiler.

Tüm katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber