resim yükle

Mobil vezneler İlkadım’da hayatı kolaylaştırıyor

Mobil vezneler İlkadım’da hayatı kolaylaştırıyor
26.07.2024
A+
A-

İlkadımlıların hayatlarını kolaylaştırmak adına İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz tarafından modernleştirilen ‘Mobil Vezne’ uygulaması vatandaşların takdirini ve beğenisini toplamaya devam ediyor.

Belediyeciliğin, insan yaşamının her anını ilgilendiren ve hizmetler üreten bir konu olduğuna işaret eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, göreve başladığı günden bu yana, belediyenin imkanları dahilinde, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan İlkadım halkına en üst düzeyde hizmet vermek için çalışıyor. İlkadım’da ilçe halkının yoğun olarak kullandığı lokasyonlardan olan Cumhuriyet Meydanı, İlyasköy ve Gazipark‘ta hizmet veren mobil vezneler ile yaşlı ve engelli vatandaşlar artık daha pratik ve hızlı bir şekilde belediye ödemelerini gerçekleştiriyor. Mobil Vezne uygulaması ile ödeme işlemleri, tüzel veya gerçek kişinin sicil numarası, vergi numarası veya T.C. kimlik numarası ile gerçekleştiriliyor. Mobil cihazlarla gerçekleştirilen tahsilatlar kredi kartı ve nakit yapılabiliyor.

‘YENİLİKLERİ HEMŞEHRİLERİMİZE SUNMA GAYRETİNDEYİZ’

Sistemle, günlük tahsilat işlemlerinin de kolaylıkla takip edildiğini, bilgilerin merkezi veri tabanına çevrimiçi olarak aktarıldığını ve çeşitli uygulamalar üzerinden mobil tahsilat işlemleri yapılmasının sağlandığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadımlı hemşehrilerimizin memnuniyeti ve teveccühü bize ayrı bir heyecan ve çalışma azmi veriyor. Üretmek, hizmet etmek hakikaten çok keyif verici bir iş. Biz de her gün belediyemizin hizmet ile üretme kapasitesini, sinerjisini, heyecanını daha da arttırmak, yaşamın 24 saatini kapsayan belediyecilik hizmetlerinin en üst düzeyde heyecanla şevkle verilmesi yönündeki kurumsal yapımızı güçlendirmek yolunda çeşitli yenikleri vatandaşlarımıza sunma gayreti içindeyiz. Bu noktada hemşehrilerimizin belediye ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri adına, kentimizin önemli lokasyonlarında bulunan mobil veznelerimiz, mesai saatleri içerisinde hizmet veriyor. İlkadım Belediyesi olarak hemşehrilerimizin her anında hep yanında olmaya, hizmetlerimizle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.