Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım 5. Olağan Kongresi sonuçları belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım 5. Olağan Kongresi sonuçları belli oldu
11.08.2020
A+
A-

Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda 9 Ağustos 2020 Pazar günü gerçekleştirilen ve ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” sloganıyla Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultaya giden süreçte, Siyasi Partiler Kanunu’na uygun olacak şekilde yapılması lazım gelen il ve ilçe kongrelerinin ilki İlkadım ilçesinde gerçekleştirilmişti.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın da katıldığı ve Kongre başkanlık divan başkanlığı yaptığı kongrede Özcan Kınalı 258 oy ile Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanı olarak seçildi.

İlkadım İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca kesin sonuçların açıklanmasının ardından genel merkeze iletilen tutanak ve listenin onaylanmasının ardından yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri görevine başlayacak.

KOVİD-19 salgına, yoğun sıcağa rağmen katılımın ve ilginin yoğun olduğu kongrede hijyen önlemleri öne çıktı. Sosyal mesafe ve hijyen konularına MHP Genel Merkezinin yazılı talimatları doğrultusunda uyulan İlkadım İlçesi 5. Olağan Kongresi MHP Samsun adına unutulmaz bir kongre olma niteliği taşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber