Milli takıma 3 Samsunlu sporcu

Milli takıma 3 Samsunlu sporcu
25.06.2019
A+
A-

İşitme Engelliler Kadınlar Basketbol Milli Takımına 3 Samsun’lu sporcu davet edildi.

27 Haziran – 06 Temmuz 2019 tarihlerinde Polonya’nın Lublin kentinde düzenlenecek olan İşitme Engelliler Basketbol Avrupa Şampiyonası’na hazırlık amacıyla çalışmalarını Ankara’da sürdüren milli kadroda Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Samsun’lu Gamze Çalışkan, İnci Göğer ile yine Samsun’lu olan Ecrin Köse yer alıyor.

Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticisi Tugay Kurtgözlü yaptığı konuşmasında “Heyecanımız yüksek, ülkeyi temsil edecek kadrolara sporcu veren bir kulüp olmanın gururunu yaşıyoruz. Taze bir oluşum olmamıza rağmen çeşitli branşlarda sporcular yetiştirmiş olmak bizi mutlu ediyor.

Ülkemize madalya getirmek için mücadele eden milli kadrodaki her bir arkadaşımıza tek tek teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, alacakları başarılarla hem ülkemizi hem de Atakum’u uluslararası spor arenasında duyuracaklar. Sportif çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen Atakum Belediye Başkanımiz Sayın Av. Cemil Deveci’ye, bu heyecanı yaşattıkları için sporcularımıza ve teknik ekibe teşekkür ederiz.” Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.