Milli Piyango ikramiyesini kazanan talihliler ortaya çıkmadı, paralar Hazine’ye aktarıldı

Milli Piyango ikramiyesini kazanan talihliler ortaya çıkmadı, paralar Hazine’ye aktarıldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ve MHP Atakum ilçe teşkilatı üyelerine seslendi: Artık küçük hesaplar dönemi kapandı. Bir ve beraber olmak zorundayız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti ve MHP Atakum ilçe teşkilat üyeleri, her 2 partinin mahalle başkanları ile bir araya geldi. Başkan Şahin, yaptığı konuşmada birbirinden önemli mesajlar vererek, “Artık küçük hesaplar dönemi kapandı. Bir ve beraber olursak başaramayacak hiç bir işimiz olmaz” dedi.

ÖNEMLİ OLAN HİZMET, GERİSİ TEFERRUAT

Başkan Zihni Şahin’in düzenlediği ve Yalı Kafe’de gerçekleştirilen ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu’nun da katıldığı toplantıya AK Parti ve MHP’liler büyük ilgi gösterdi.

Sözlerine, “Samsun sevdalısıyım. Samsun’umuz Karadeniz’in en büyük ili olmasının yanısıra her ilden insan var burada. O yüzden Samsun’un, Samsunluların hizmete ihtiyacı var. Önemli olan Samsun’a hizmet ise öteki işler teferruattır” diye konuştu.

DIŞ GÜÇLERİN OYUNLARINA DİKKAT!

Türkiye üzerine oynan oyunların bitmediğine dikkati çeken Başkan Şanin, “AK Parti’nin ve MHP’nin çok değerli genel başkanları bir araya gelip bizleri sık sık uyardı, uyarıyor. Çünkü ülkemizin üzerine dış güçlerin oynadıkları oyunlar bir türlü bitmiyor. Sayın Bahçeli, ‘3-5 belediye başkanlığının almak almamak konularını problem yapmayacaksınız’ diye uyardı teşkilatları. Ülkenin üzerinde öyle oyunlar var ki, artık küçük hesapların dönemi kapanmıştır. Türkiye, dünyanın merkezindedir. Türkiye ne zaman gelişme yoluna girmişse, ne zaman istiklarlı güçlü hükümetlere sahip olmuşsa darbelerle önün kesilmiştir. Tezkere ne zaman geçmedi, ABD ve küresel güçler bizden intikam almaya kalktı. Askerimizin bayına çuval geçirenleri unutmuyoruz. Gezi olaylarının da arkasında başka güçler vardı. 15 Temmuz’a da sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti sayın Devlet Bahçeli’nin destekleriyle bu halk izin vermedi. Bizi Suriye’ye çevirmek istediler, bunu başaramadılar. Bunları unutmamamız lazım” dedi.

‘KIYAMETE KADAR BİR, BERABER VE HÜR!..’

Başkan Zihni Şahin, konuşmasının son bölümünde ise, “Bir ve beraber olduğumuzda aşamayacağımız engel olmaz. Hem MHP hem de AK Parti mensupları samimi olarak olaya sahip çıktıklarında burada, Atakum’da da zafere ulaşacağız. Çalışmalarımızda bir ve beraber olalım. Allah birliğimizi bozmasın. Türk milleti olarak kıyamete kadar bir ve beraber hür bir şekilde varlığımızı devam ettireceğiz inşallah” mesajını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber