Milletvekili Yılmaz: Kirli oyunları halkımıza çok iyi anlatmalıyız

Milletvekili Yılmaz: Kirli oyunları halkımıza çok iyi anlatmalıyız
20.07.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Halkımıza ülkemiz üzerine oynanan kirli oyunları, senaryoları çok iyi anlatmamız, bu bilinci artırmamız gerekli.” dedi.

Terme ilçesinde çeşitli programlara katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, önemli mesajlar verdi.

İlçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşların hal ve hatırını sordu talep ile önerilerini dinledi. İlçe merkezinde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Yılmaz, daha sonra AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Burada açıklama yapan milletvekili Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin geride kaldığını, şimdi yerel seçimlere odaklanıldığını, teşkilatların tüm ekibiyle şimdiden çalışmalara başladığını söyledi.

HER ZAMAN HALKIMIZA GÜVENDİK

AK Parti’nin diğer siyasi partilerden ayıran en önemli özelliğinin çok çalışması olduğunu vurgulayan Milletvekili Yılmaz, “Eksilerimizi ve artılarımızı çok iyi değerlendirerek yeni bir seçim sürecine giriyoruz. Halkımızla el ele gönül gönüle buluşuyor, hareket ediyoruz.” dedi.

24 Haziran’daki sonuçları iyi analiz ederek çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yılmaz, “Biz her zaman halkımıza güvendik inandık. Halkımızın kararını her zaman baş tacı yaptık. Ülkemiz vatanımız, milletimiz için samimi bir şekilde hizmet aşkıyla çalıştık. Bu zamana kadar da böyle oldu, bundan sonrada böyle olacak. Teşkilatlarımız bizler daha çok çalışacağız, daha çok koşturacağız gönülden gönüle köprü ağını artırmak mücadele edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, sen ben kavgasına girmeden herkesi kucaklayacağız.” diye konuştu.

ŞER GÖZLER TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDE

Türkiye’nin şuan büyük mücadeleler verdiğini, bu mücadelenin halka en iyi şekilde anlatılması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Ülkemizde her zaman güçlü bir devlet, siyasi yapı ve iktidara ihtiyaç var. Ülkenin siyasi gücünün zayıflamasını isteyen bir kesim inanın her yolu deniyor. Amaçları halk desteği yüksek olan AK Parti’nin gücünü kırarak ülkeyi tamamen ele geçirmek.  İç karışıklık çıkarıp, ülkemizi Suriye’de Irak’ta yaşanan sürece sürüklemek en büyük hedefleri. Büyük kirli oyunlar var. Şer gözler Türkiye’nin üzerinde. Vatandaşlarımızın bunları çok iyi görüp, analiz etmesi gerekli. Dava büyük, vatan bayrak meselesi her şeyin üzerinde. Ekonomik hamlelerin durdurulması, zenginleşen halkın fakirleşmesi, halkın karamsarlık içine sokularak sürecin hızlandırılması yine planlar arasında. Ekonomik buhran senaryoları da cabası.  Bunları vatandaşımıza çok iyi anlamamız, farkındalıklarını yükseltmemiz gerekli.”

Yılmaz, 2002 yılında 2018’e kadar Türkiye’nin 4 kat büyüdüğünü de sözlerine ekledi. Programa, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve parti üyeleri katıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.