Milletvekili Yılmaz, İlçelerimiz için hizmete odaklandık

Milletvekili Yılmaz, İlçelerimiz için hizmete odaklandık
08.01.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Baframızın tüm ilçelerimiz gibi hak ettiği hizmeti alması için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız.” dedi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, hayata gözlerini yuman Bafra eşrafından Yahya Biren’in cenaze törenine katıldı. Bafra Büyük Camii’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahya Biren’i son yolculuğuna uğurlayan Yılmaz, acılı aileyi yalnız bırakmadı, başsağlığı dileklerini iletti.

‘HİZMETE ODAKLANILDI’

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, gün içerisinde AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve ilçe teşkilatı ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyaret etti. Bafra ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı toplantılarda çözüm önerilerini masaya yatırdı. Yılmaz, “Baframızın tüm ilçelerimiz gibi hak ettiği hizmeti alması için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız.” dedi

‘TİCARİ FAALİYETLER İSTİŞARE EDİLDİ’

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, diğer yandan ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Göksel Başar ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, ilçenin ticari faaliyetleri ile ilgili son durumu istişare etti.

Milletvekili Yılmaz, ‘Halkını düşünen bir iktidar var”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti iktidarının sosyal devlet olmanın tüm gereklerini yerine getirmek için mücadele ettiğini söyledi.

AK Parti Grup Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli mesajlar verdiği ve bir çok müjdeyi duyurduğu grup toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlara sağlanan kolaylıkların büyük bir imkan olduğunu kaydetti.

“SOSYAL DEVLET OLMANIN GEREKLERİ YERİNE GETİRİLİYOR”

” Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hep halkını düşünen oldu” diyen Yılmaz, “Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilecek. Kredi kartı borçları tek çatı altında toplanıyor. Vatandaşlarımız  Ziraat Bankası’ndan alacağı krediyle borcunu kapatabilecek, sonra çok uygun şartlarda aylık gelirine göre geri ödeyebilecek. Ayrıca düzenli sosyal yardım alan vatandaşların aylık 150 kilowatsaate kadar olan elektrik tüketimlerini devlet karşılayacak. Hanede her ay ortalama 80 TL’lik elektrik borcunu devlet ödemiş olacak. AK Parti iktidarlarının en önemli özelliği sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmesidir.” dedi.

“Grup toplantımızda bir çok müjde üstüne müjde geldi.” diyen Yılmaz, “Halkbank esnaf ve sanatkarların ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2019’da 350 bin esnafımıza 22 milyar TL’lik kredi kullandıracak.  Sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran işyerleri için 3 puan desteği 5 puana çıkarılıyor. Ocak ayında ise yüzbinlerce üreticimize tarımsal desteklerimizde ödenecek. ” diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunması ve terör öğütlerinden temizlenmesi ile ABD ilişkileri konusunda verdiği  mesajların da hassasiyetine değindi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber