Milletvekili Yılmaz Afyon’da Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Milletvekili Yılmaz Afyon’da Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı
22.09.2019
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Afyonkarahisar’da Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Erzurum, Şanlıurfa, Nevşehir ve Bursa’nın ardından Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın beşincisi Afyonkarahisar’da yapıldı. Toplantıda 135 belediye başkanı, il genel meclis başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanı hazır bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen ve 3 gün süren toplantıda yerel yönetimlere yönelik önemli bilgiler aktarıldı, bir çok konu başlığında eğitimler verildi.

6 bölgede devam edecek toplantıların beşinci bölümü olan Afyonkarahisar programına bir çok önemli konuşmacı katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcılarının da tam kadro yer aldığı toplantıda belediyecilik alanında isim yapmış ve kendini kanıtlamış önceki dönem belediye başkanları bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaştı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, toplantıda “Tecrübe Paylaşımı” konu başlığı altında konuşma yaptı.

“ÖTELEYEN DEĞİL SORUN ÇÖZEN OLMALIYIZ”

“Şehir de gönüller de nakış gibi işlenmeli. Bu bizim çalışma prensibimiz olmalı” diyen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimlerin öteleyen değil anında çözen, sorun oluşmadan gideren, gelecek planlamalarını çok iyi yapan, halk ve değerler odaklı bir yönetim tarzı sergilemesinin her alanda büyük kazanımlar sağlayacağını söyledi.

“BÜYÜK HEDEFLER KONULMALI”

Şehirlerin dinamik, sinerji noktalarının çok iyi belirlenmesi ve ihtiyaçların tespitinin eksiksiz yapılması, ekonomi başta olmak üzere vazgeçilmez zaruri unsurlara odaklanılması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, “Yerel yönetimler kentle vatandaşlarla bir bütün olmalı. Halkımız yerel yönetimlerden çok şeyler bekliyor. İhtiyaçlar doğrultusunda bir çalışma sistematiği oluşturarak, önceliklerden başlayarak  en iyi kent yönetimine odaklanılmalı. Nasıl Güçlü Büyük Türkiye gibi bir hedef koyulmuşsa şehirlerimizde kendine büyük hedefler koymalı.” diye konuştu.

“HALKIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

2023 hedeflerinin çok şeyler anlattığını, bu sürece herkesin katkı vermesi gerektiğinin altını çizen Yılmaz, “2023’e giden yolda büyük başarı hikayeleri ortaya çıkmaktadır. Bizler ürettikçe, ekonomimiz güçlendikçe bağımsızlığımızı, egemenliğimizi güvence altına alacak hamleler yaptıkça Türkiye, durmadan daha ileri gidecektir. Yerel yönetimler bu sürecin önemli bir parçasıdır. Şehirlerimizin iktisadi kalkınmasını sağlaması, özellikle üreten şehirler olması  çok önemli. Başarı hikayelerine şehirlerimizde katılmalı. Bunun için çok çalışmamız, artısı olan projeler üretmemiz, kalkınmanın önündeki engelleri kaldırmamız, yeni fırsatlar oluşturmamız gerekmektedir. En önemlisi halkımızın her zaman yanımızda olduğunu bilmeliyiz. Bunu sağlayacak çalışmaları da eksiksiz yapmalıyız. Halkımız sonuna kadar desteğini verirse başaramayacağımız hiçbir işin olmadığını bilmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki ile birlikte tarihi Uzun Çarşı’da vatandaşlar ve esnafları da ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber