MHP’de iftar programı

MHP’de iftar programı
14.06.2018
A+
A-

Samsun’da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Yüzlerce vatandaşın ve ocaklı gençlerin katıldığı  iftar programı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Taner Tekin, Vezirköprü İlçe Başkanı Sebahattin Yağız, 27, Dönem Milletvekili Adayı Murat Camadan, Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş,Türk Eğitimsen 2 nolu Şube Başkanı Bünyamin Kamçı,Türk Yerel Hizmetsen Şube Başkanı Tunay Erden, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Vezirköprü Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldılar.

Yüzlerce vatandaşın ve ocaklı gençlerin katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajı veren il başkanı Taner Tekin” Milliyetçi Ülkücü Hareket tüm teşkilatlarıyla bir bütündür uyum ve ahenk içerisinde görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir.Bu akşam bu mübarek sofrada iftarını açan herkese birlik ve beraberlik içerisinde tek hedefe kilitlenerek canla başla mücadele verdikleri teşekkür ediyorum.Mücadelesini verdiğimiz en yakın hedefimiz ise 24 Haziran’da gerçekleşecek olan ülkemizin kaderini belirleyecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleridir. Biz her şeyi bu vatan için bu millet için hayal eden arzulayan fedakarlıkta bulunan ülke menfaatleri doğrultusunda politikalar geliştiren bir partiyiz.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Önce ülkem sonra milletim sonra da partim’ diyen bir hareketiz. Bizi burada ilgilendiren önce vatanımız önce milletimiz diyoruz. Gündelik Siyaseti ikinci plana bırakıyoruz. İttifak kapsamında ortaya çıkmış gurur veren bir kenetlenme birliktelik ruhu mevcut bu kenetlenme olduğu sürece, Samsun’da da Türkiye’de de Cumhur İttifakı kazanacak millet kazanacak, devlet kazanacaktır.” İfadelerini kullandı.

19 Haziran’da ilimize gelecek olan Devlet Bahçeli’nin yapacağı ‘Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına’ isimli mitingi için Vezirköprülü vatandaşları davet etti. Ramazan ayını tebrik edip, yaklaşan bayramlarını kutlayarak konuşmasına son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber