MHP Tekkeköy İlçe Başkanı görevden alındı

MHP Tekkeköy İlçe Başkanı görevden alındı
07.08.2019
A+
A-

MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, görevden alındığı açıklandı.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğum MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığı görevimden Muhterem Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle bu gün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

İnsanların geçici, davanın ve teşkilatın baki olduğu gerçeğinden hareketle, bundan sonraki dönemde görevi devralarak ülkü bayrağını taşıyacak olan arkadaşıma başarı dileklerimi bildirerek, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve teşkilatımın emrinde bir nefer olarak hayatımı sürdüreceğimin bilinmesini isterim.
Genç bir bayan olmama rağmen güven duyarak Milliyetçi Hareket Partisi Tekkeköy ilçe başkanlığı gibi şerefli ve kutsal bir görevi şahsıma emanet eden Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeliye, ismimi teklif ederek beni onurlandıran Önceki dönem İl Başkanım Sayın Taner Tekin’e, bu güne kadar büyük bir keyifle ve uyum içerisinde birlikte görev yaptığım çok değerli İlçe başkanlarıma, hiç tereddüt etmeden her an yanımda olan kıymetli ilçe yöneticisi arkadaşlarıma, bağırlarına basarak bana güç katan ülkücü camiaya ve Tekkeköy halkına bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber