MHP Sempozyumuna Samsun’dan tam destek

MHP Sempozyumuna Samsun’dan tam destek
19.10.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl ve İlçe Kadın Kolları Ankara’da Meyra Hotel’de gerçekleştirilen ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin himayesinde düzenlenen 18-19-20 Ekim 1.Ulusal MHP KAÇEP ‘’Toplum, Kadın ve Şiddet’’ konulu sempozyumuna katıldı.

Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU’nun sempozyum başkanlığını üstlendiği 1.Ulusal MHP KAÇEP ‘’Toplum, Kadın ve Şiddet’’ konulu sempozyumda toplum nazarında oluşan sıcak gündemle ve popüler eksende konular değil, toplumsal konuları bir sorumluluk meselesi olarak ele alan ve önemseyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel kanaatini, hassasiyetini ve bu minvalde değerlendirmede bulunacağı genel sosyal sorunlar ele alındı.

Sempozyuma Samsun’dan tam destek
Milliyetçi Hareket Partisi – MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engeli Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun oturum başkanlığını yaptığı sempozyumda MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, 26. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in panelist olarak katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl ve İlçe Kadın Kollarının 30 kişi katıldığı sempozyuma tüm Türkiye’deki İl ve İlçe Teşkilatlarından yoğun katılım oldu.

Sempozyuma Samsun Kadın Kollarının yanı sıra İl Başkanı Abdullah Karapıçak’da katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın oğlu Turan İlteber Yalçın’ın Ankara Kalesi’nin surlarından kayalıklara düşerek hayatını kaybetmesi üzerine MHP Samsun İl Yönetiminden bazı isimlerle birlikte MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak cenaze törenine katılmak için Ankara’da bulunuyordu. Cenazenin ardından sempozyumun düzenlediği alana hareket eden Karapıçak “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyefendinin evladı İlteber Yalçın Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Üzüntümüz çok büyüktür. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Kederli Ailelerinin ve Camiamızın başı sağ olsun. Mekanı Cennet Olsun. Allah rahmet eylesin” dedi. Sempozyuma Samsun Kadın Kollarının yanı sıra İl Başkanı Abdullah Karapıçak’da katıldı.

MHP Samsun İl ve İlçe Kadın Kolları sempozyum öncesi Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

MHP Samsun İl ve İlçe Kadın Kolları 1.Ulusal MHP KAÇEP ‘’Toplum, Kadın ve Şiddet’’ konulu sempozyumu öncesi Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Toplu ziyaretin ardından heyet sempozyum alanı olan Meyra Hotel’e geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber